zaterdag 7 september 2013

New in: Dr. Martens


In Londen kocht ik een paar echte Britse schoenen, die ik als klein meisje al graag wou hebben, maar in de vakantie was dan eindelijk de tijd rijp om een paar te kopen. Ik heb het over mijn nieuwe aanwinst, de stevige stappers waar ik het wisselvallige Nederlandse weer mee ga trotseren, mijn super toffe, metallic paarse Dr. Martens.


Dr. Martens, net zoals bij Timberlands vind je ze helemaal leuk of je vind ze niks. Ik vind ze super gaaf en als klein meisje van 14, wou ik al graag een paar hebben. Iets wat mij altijd tegen hield was dat ik bang was dat ik met mijn maatje 40 het net clownsschoenen zouden lijken en ik durfde ze dan ook nooit te passen.


Na vaak genoeg tegen mijn vriendinnen te hebben gezegd dat ik ze zo leuk vond, heb ik in Londen maar de "stoute schoenen" aangetrokken en ben ik een paar gaan passen. Dit kwam ook omdat in Engeland deze leuke stappers een stuk goedkoper zijn dan in Nederland en dat was voor mij wel iets om toch maar eens te kijken of het inderdaad zo clown-achtig eruit zou zien of dat het tussen me oren zat..


Ik kan je vertellen dat dit reuze mee viel en ze staan erg leuk. Ik was dus super blij dat ik ze na al de jaren toch eindelijk had gepast. Ik ging voor zoals ik net al vertelde metallic paars en een hoog model. Ik ben blij met deze stevige stappers die helemaal bestaan uit leder, dus ook nog eens lang mooi blijven. Hoe ik ze combineer zie je vast nog wel een keer in een OOTD. Laat de herfst maar komen, want ik ben er klaar voor!


Wat vind jij van Dr. Martens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten