woensdag 4 september 2013

FOTD & Gekleurd Haar


Het is weer tijd voor wat "nieuws" op Did You C.., namelijk "Face Of The Day". Naar aanleiding van mijn nieuwe haarkleur leek het me een leuk idee om hier mee te beginnen. Een aantal foto's met de make up look die ik die dag droeg en dit keer dus met een nieuw kleurtje in mijn haar!


Vroeger kleurde ik mijn haar wel vaker, maar omdat ik het altijd moest bleken heb ben ik hier mee gestopt. Tot dat mijn zus op het idee kwam om toch maar weer eens onze haren in de verf te zetten en zo gezegd zo gedaan. Misschien heb je de foto's van het weekend wel voorbij zien komen op instagram waar je ook mijn zus haar gekleurde haar kon bewonderen. We gingen allebei voor een rode kleur die bij ons rood-bruin uitpakte en eigenlijk het best te zien is in de felle zon. (Ik heb hier voor niet mijn haar gebleekt) Een kleine verandering, maar zeker wel even wennen na jaren lang donker bruin/zwart haar te hebben.Een nieuw coupe betekend dat we ook maar weer eens aan de slag mogen gaan met een nieuwe make up look. In Londen kocht ik eindelijk de fijne BB cream van Sleek die geschikt is voor mijn huidskleur. Een super fijn product en zeker een aanrader voor getinte huidjes!

Ik draag de laatste tijd bijna geen oogschaduw meer, want ik ga meestal voor een makkelijk eyeliner wing, maar vandaag even niet. Want dit keer pakte ik mijn Inglot freedom system palette er weer bij, om hier een natuurlijke oog look mee te creƫren. Een beetje kleur op de lippen en klaar was ik met deze basic maar goed draagbare look.

Face: BB cream Sleek, Concealer Sleek, Bronzer M.A.C, Blush Sleek
Eyes: Oogschaduw Inglot, Oogpotlood Rimmel, Eyeliner Miss Sporty, Mascara M.A.C
Lips: Lasting Finish Matt by Kate Moss (107)

Ik ben erg blij met mijn haarkleur en de basic make up look vind ik er prima bij passen. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe haar kleur vinden. ;-)


Kleur jij vaak je haar in een andere kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten