zondag 29 september 2013

Did You C.. SEPTEMBER


Het is weer zo ver, de laatste zondag van de maand is weer begonnen en het is dus weer tijd voor een Did You C.. update. Vandaag ga ik je laten zien wat ik allemaal uitgespookt heb in de maand september en ik kan je vertellen dat ik niet stil heb gezeten!
Thee drinken op zijn vintage kan ik toch het beste als ik bij mij oma op bezoek ben. Kijk maar eens hoe leuk dit oude, lieve en leuke kopje is.


Mijn buren hebben drie kleine baby konijntje en dit is er een van. Wat een dotje, vind je ook niet. Deze is hier een paar weken oud en super lief. Jammer genoeg mocht ik hem niet houden, maar ik heb hem wel even geknuffeld. ^-^


De dag voor dat het september werd, verfde ik mijn haar samen met mijn zus rood/bruin. Een hele verandering voor mij, na jaren niet mijn haar geverfd te hebben. Heel veel mensen zien het niet eens en ik geef ook toe dat het niet heel erg opvalt. Alleen als ik in de zon loop, zie j wel degelijk het verschil, zoals op deze foto.


Negen van de tien keer heb ik wel een kleurtje op mijn nagels en als ik dat niet heb voel ik me altijd zo kaal. Het hoort echt bij me, maar soms laat ik ze ook wel even "bloot" rond wapperen om ze te laten ademen, haha.


Appeltaart! De zelfde buren van het konijntje, hebben een appelboom en wij mochten de appels hebben. Een goede gelegenheid om appeltaart te bakken. Nom..nommm..


Een keer ik jaar ga ik met de hele familie van mijn vaders kant een dagje uit. Dit keer gingen we naar de Orchideeƫnhoeve, waar naast mooie bloemen ook super mooie vlinders waren. Jammer genoeg deden deze bruine insecten niet even hun vleugels open, want die waren mooi blauw.


Hoe de zomer en herfst even samen kwamen op een foto...


Het is alweer drie jaar geleden dat ik mijn eerste tattoo liet zetten en ik ben er nog steeds erg blij mee. Op mijn pols staat in het Singalees mijn naam. Singalees is de taal die ze lezen/schrijven/spreken in Sri Lanka. Het land waar ik vandaan kom, voor als je het nog niets wist. ;-)


Een blote billen gezicht op mijn blog! Ik had nooit gedacht dat ik dat zo op het world wide web zou plaatsen, maar ach YOLO!! Ik ben een paar weken geleden een gevecht aangegaan met een mug die ik dik heb verloren. Vrijdagochtend werd ik met een Quasimodo oog wakker en omdat ik er toch wat stoerder wou uit zien, koos ik later voor een Kapitein Chamali Haak look. Terwijl het eigenlijk aan het einde van de dag een stuk beter ging, werd ik de volgende ochtend (zaterdag) wakker als Frankenstein, dus toen ben ik maar even naar de dokter geweest. Het heeft nog drie/vier dagen geduurd, maar gelukkig werd het door de medicijnen beetje, bij beetje minder dik.


Herfst, herfst wat heb je te koop?! Ik hou van de herfst met haar mooie kleuren en (grote) paddenstoelen. Ik zag deze joekels toen ik naar huis aan het wandelen was.


Frozen Yoghurt.. Dat is wat je ziet op deze kunstzinnige foto. Ik was op pad met een vriend van mij en we hadden zin in wat zoets, dus namen we een Frozen Yoghurt bij de V&D die we zelf in elkaar mochten knutselen. Zoals je ziet heb ik niet zoveel talent als ijsco-vrouw, maar hij was wel lekker.


YES YES YES en nog eens YES! 13 oktober is er weer een C4C Affordable Vintage Fair. Meer informatie hierover vind je in het blogbericht van vorige week. *klik*


Een dikke vette knipoog van mij voor jou! ;-) Deze super leuke beanie vol studs, kreeg ik cadeau na een middagje shoppen. Hij is van de H&M Divided en naast dat hij er leuk uit ziet, is hij ook lekker warm.


Het was tijd voor wat quality time met mijn vriendinnen/vrienden. We maakte allemaal een gerecht klaar en dit was het hoofdgerecht. Gevulde pasta met kaas, roomsaus, geitenkaas, spinazie en tomaatjes. Heel erg lekker! Ik maakte als toetje tiramisu, alleen heb ik daar geen foto van.


Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Eindelijk stond er weer een video online op Did You C.. Heb je hem gemist? Bekijk dan mijn mini shoplog als nog. *klik*


In mijn shoplog heb je vast wel mijn stoere boots van de Primark voorbij zien komen. Ik ben erg blij met mijn mooie rood/bruine stappers van de Primark Almere, ondanks dat ik voor de zwarte ging. Het is een keer wat anders en ik heb er dan ook geen spijt van dat ik ze heb gekocht, maar toen gebeurde het. Ik ging even naar de Primark in Zaandam, omdat ik wat moest terug brengen en nam natuurlijk gelijk een kijkje in de winkel. Daar zag ik ze staan, de zwarte! Ik heb ze gelijk even gepast en in mijn mandje gegooid. Ze zitten namelijk erg lekker en voor dat geld kon ik ze niet laten liggen. Ondanks dat ze het zelfde zijn, zijn ze toch ook weer anders, maar dat zie je wel een keer in een OOTD. (Die komt er trouwens snel weer aan, het is alweer veelte lang geleden. dat er een online stond)


Met mijn nieuwe schoenen zijn we alweer aan het einde gekomen aan september. Het was me het maandje wel weer, alleen weet ik zeker dat oktober nog drukker word en november al helemaal. Er komt zoiets leuks aan, alleen mag ik daar nog niks over zeggen. Ik hou jullie op de hoogte en om helemaal up to date te blijven kan je me het beste volgen via social media. Instagram: @didyouc Twitter: @didyouc Facebook: www.facebook.nl/didyouc

Fijne zondag!
Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten