zondag 1 september 2013

Did You C.. AUGUSTUS


Een echte vakantie maand was de maand augustus zeker wel zeg. Ik heb weer van allerlei leuke dingen gedaan, met als hoogte punt een week naar Londen. Ik heb het weer reuze naar mijn zin gehad en ik ga jullie snel mijn belevenissen van de maand augustus laten zien.

Ik begon de maand met een leuke makkelijke DIY. Maak van je lege parfumflesje een leuk vaasje. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.


Mijn lieve vader stuurde mij deze foto's naar mij toe. Hij had een t-shirt gemaakt met een foto erop van een schoolopdracht, waarvan ik het ontwerp en de styling heb gedaan. Super lief!


Ik had al een paar maanden een Carmen krulset in mijn kamer liggen, alleen ik had hem nog nooit gebruikt. Dit omdat ik dacht dat ik dit veelte ingewikkeld vond, maar dat viel reuze mee. In een half uurtje was ik klaar en was ik in het bezit van een bos krullen.


Jeeehh!! Mijn eerste maxi rok is erg fijn met het warme en wisselvallige weer. Love it! Ondertussen heb ik er nog één gekocht die je eerder zag op Did You C.. in een OOTD. 


Lekker een dagje Maastrich met mijn lieve vriendin Leonne. Vaak kletsen en eten wij meer dan dat we soms shoppen. We hebben elkaar ook altijd zoveel te vertellen en dan kunnen we ondertussen best wel een warme wafel met kersen en slagroom nuttigen. Mjammie!!


Een bezoekje naar de kapper stel ik altijd zo lang mogelijk uit. Ik vind het namelijk altijd zo'n ramp als ik naar de kapper ben geweest en ik weer in de spiegel kijk terwijl me pony wéér te kort is geknipt. Elke keer is het weer het zelfde liedje, maar dit keer moest ik toch echt wel weer een bezoekje brengen. Ben jij een goede kapper, die pony's niet te kort knipt? Laat het me weten...


Wauuuuww! Ik hou van zulke luchten, ze zijn erg fotogeniek.


Ik bezocht het hoofdkantoor van Sanoma, waar ik een gesprekje had met de meiden van Spot & Shop. Ze zijn bezig een platform op te zetten waar je makkelijk dat ene jurkje die je op tumblr hebt gezien kan vinden of de die ene schoenen van Yolanthe. Meer info vind je op hun Facebookpagina. *klik* Ik ben erg benieuwd hoe alles eruit komt te zien. Het idee is in ieder geval erg leuk!


Een week op vakantie betekend veel vooruit werken, iets waar ik best wel moeite mee heb. De blogberichten die ik schrijf kan ik niet zomaar op commando op mijn beeldscherm toveren, maar het is me gelukt en jullie hebben als het goed is elke dag kunnen genieten van een blogbericht. ;-) De reden waarom de foto zo onduidelijk is, is omdat alle onderwerpen er stonden..


Yes ik ben in Londen en in Londen hoor je natuurlijk te shoppen! Ik kocht deze leuke fake fur jas met "oortjes" op de Camden Market. Meer hierover zal later op Did You C.. te lezen zijn.


Naast dat je er geweldig kan shoppen kan je ook op de Camden Market heerlijk eten. Hier zie je mijn lekker lunch van die dag.


Als je in Londen bent, moet je er natuurlijk wel fashionable bij lopen. ;-) Deze leuke polka dot blouse die je niet zo goed ziet op de foto scoorde ik bij de Primark op Oxford Street. Ik zal hem een keer beter laten zien in een OOTD.


Weer thuis aangekomen, poste ik toch nog even een foto op instagram van Londense vintage markt. Het was een geweldige week vol mode en andere leuke dingen, waarvan ik eigenlijk geen afscheid wou nemen. Nu ben ik weer in Nederland terug in de realiteit en kan ik wat ik ook erg leuk vind, weer fijn bloggen!


Dit was de maand augustus. De maand september is alweer begonnen en in deze maand ga ik weer naar school, aan het werk en ga ik vast nog wel leuke dingen beleven. Wat dit allemaal is, zie je over een maandje. Wil je niet zo lang wachten? Volg me dan via instagram (@didyouc) en blijf zo up to date!


Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten