vrijdag 27 september 2013

Costes


Costes, is een dochtertje van de grote keten STING en naar mijn idee is het een super leuke winkel. Ondanks dat ik nooit bij de STING naar binnen ga omdat dit meestal niet zo mijn ding is, vind ik de Costes erg leuk. Alle Costes winkels waren vroeger Lady STING filialen en omdat dit concept nu bij de grote STING's in zit, was er dus plaats voor wat nieuws.


Gister in mijn shoplog video, zag je al mijn eerste aankoop voorbij komen die ik deed bij Costes, namelijk super mooie leder handschoenen waar ik helemaal verliefd op ben. Naast leuke accessoires zit de winkel ook vol toffe kleding.

Het leuke wat ik aan Costes vind, is dat ze een breed assortiment hebben qua stijlen en zo kan je voor elke gelegenheid wel wat geschiktst vinden. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een stoere broek dan hebben ze dat, maar voor een mooi klassiek jurkje kan je ook bij hun terecht. De prijzen lijken op die van de ZARA en H&M dus prima betaalbaar voor de gemiddelde shopper.


Ondanks dat ik een vluchtig bezoek heb gebracht aan de winkel in Amsterdam, dit kwam omdat ik 10 min voor sluitingstijd binnen kwam, ben ik erg enthousiast. In Rotterdam heb ik later ook  nog de winkel bekeken en ook die zag er goed uit. Als ik meer tijd heb ga ik zeker nog eens uitgebreid opzoek naar de leukste items bij Costes en hopelijk hebben ze ook snel een webshop, want dan zou helemaal geweldig zijn.

fotografie Roy Versteegt
Er zijn 6 filialen verdeeld over Nederland en ondertussen zijn ze ook allemaal geopend. Hier heb je de adressen op een rijtje en bekijk welke Costes bij jou in de buurt zit. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Amsterdam: Kalverstraat 110
Rotterdam: Beurstraverse 123
Utrecht: Oude Gracht 149
Zwolle: Diezerstraat 31
Alphen aan den Rijn: Van Manderslootstraat 37
Hoorn: Grote Noord 85
bron


Kende jij Costes al en heb je al eens een bezoekje gebracht aan één van de winkels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten