zondag 22 september 2013

C4C Affordable Vintage Fair 2013


Marilyn Monroe, wat een knappe vrouw was dat en nog steeds is zij voor vele een echt icoon. Als ik aan Marilyn Monroe denk, denk ik al gauw aan vintage en als ik aan vintage denk, denk ik eigenlijk gelijk aan C4C Vintage dé organisatie die je elke keer weer opnieuw laat verbazen met hun super leuke, markten, pop up stores en kilo sales.

C4C Vintage zit nooit stil en heeft voor jou ook dit najaar weer de leukste (vintage) fashion voor je klaar liggen, want zondag 13 oktober zal er weer een Affordable Vintage Fair plaats vinden in Trouw Amsterdam. Het is dus weer tijd om de leukste (vintage) outfits te scoren!


Altijd al willen (vintage) shoppen tot dat je erbij neervalt? Dan is de C4C Affordable Vintage Fair zeker een evenement wat je dit jaar echt niet mag missen. Trouw Amsterdam wordt weer omgetoverd door C4C Vintage tot een "Fashion Paradijs". Een perfecte plek dus voor een shopaholics, fashionista's en andere mensen die graag van shoppen houden.


Er zal weer genoeg vintage te vinden zijn, maar daarnaast is er ook nieuw te koop. Het word dus weer heerlijk shoppen op een dansbare beat, je onder laten dompelen in bergen vintage en daarna lekker uitrusten in het gezellige restaurant van Trouw Amsterdam terwijl je lekker geniet van de biologische hapjes.

Een prima dagje uit, voor het hele gezin, want naast dameskleding is er ook herenkleding verkrijgbaar en is er voor de aller kleinste een gezellige kids-corner waar ze heerlijk kunnen spelen en knutselen terwijl opgeleid personeel een oogje in het zeil houdt. Daarnaast is er ook kinderkleding verkrijgbaar dus het hele gezin kan in vintage worden gestoken. ;-)


Terwijl ik er nu zo over typ, krijg ik al helemaal zin in de C4C Affordable Vintage Fair en ik kan dan ook niet wachten tot dat het zover is.

En als je soms denkt dat dit het enige is wat ze dit najaar van plan zijn heb je het mooi mis, want ik heb ook gehoord dat er binnen kort weer een mega leuke en grote Kilo Sale aankomt. Daarnaast is er ook nog iets anders wat heel de vintage wereld op zijn kop gaat zetten, maar daar later over meer. Ik kan je alleen vertellen dat C4C Vintage grootste plannen heeft en dat je als vintage lover zeker hun website en facebookpagina in de gaten moet houden.


Mij kan je 13 oktober zeker weten vinden op de C4C Affordable Vintage Fair, kom je ook?


Waar: Trouw Amsterdam - Wibautstraat 12
Wannneer:  zondag 13 oktober 2013
Tijd: 11.00 - 18.00
Entree: €5,-
Kind tot 12: €3,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten