dinsdag 10 september 2013

Beauty Trend: Kersenrode Lippen


Trends! Je kan er niet omheen en zo ook in beautyland hebben ze weer heel wat trends voor je klaar staan. Nu we toch alweer langzaam op weg zijn naar de herfst leek het me leuk om één van dé trends van dit najaar even uit te lichten, namelijk de kersenrode lippen.

Felle kleuren op mijn lippen vind ik altijd een feest om te dragen, maar als de dagen korter worden en de nachten langer vind ik het dragen van een donkere kleur ook erg mooi. Zo ben ik een echte fan van de kersenrode lipstick, die je vorig jaar en ook dit jaar weer veel ziet. Het leuke aan kersenrood is dat hij in verschillende tinten verkrijgbaar is, dus voor iedereen wel wat wils.


Zo heb je een kerserode kleur meer naar het rode toe, maar ook meer naar het bruine of zelfs roze. Het is alleen even een kwestie van proberen en kijken wat jij het mooist bij jezelf vind staan. Persoonlijk hou ik zelf van een hele mooie rode of paarse kersenrood, die lekker donker is.


Een paar kersenrode lippen, heeft eigenlijk niet veel nodig. Wil je graag naar je werk/school deze kleur dragen, draag dan alleen deze lipstick met een simpele oog look, zo leg je namelijk nog meer nadruk op je mond. Ga je naar een feestje en wil je lekker opvallen en over de top gaan, dan kan je kersenrode lipstick prima dragen met een paar mooie donkere smokey eyes. Sexy, stoer en vrouwelijk tegelijk.


Ik heb al een paar mooie kersenrode lipsticks in mijn bezit en ik zal ook zeker dit najaar mee doen met deze trend. Wel vind ik dat het weer dan wat grauwer moet zijn, want met een zonnetje en temperaturen van 28 graden vind ik het niet zo passen. Kersenrood is voor mij een echte herfst/winter-kleur.


Wat vind jij van kersenrode lipstick?

4 opmerkingen:

 1. Tof! Wil ik ook! :)
  Heb je ook tips een goed merk voor kersrode lippenstift (ik heb altijd pech als ik lippenstift moet kopen/uitzoeken). Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet hoeveel geld je er aan wilt uitgeven, maar je kan even een kijkje nemen bij Yves Saint Laurent, M.A.C en Estee Lauder die hebben hele mooie kersenrode kleuren. Alleen deze lipsticks zijn tussen de 18,- en 35,- euro. Wil je liever voor low budget, wat ook prima kan want die zijn ook fijn. Dan raad ik je aan om eens te kijken bij Rimmel, Catrice, Loreal en Maybelline of Sleek.

   Zelf heb ik: Sleek, true colour lipstick: Smother 797. Rimmel, lasting finish by Kate lipstick: 107. Yves Saint Laurent, Rouge volupté: 18. Estee Lauder pure color: Black Cassis 04. (deze was dacht ik een limited edition, maar dat weet ik niet zeker)

   Succes met zoeken!

   Verwijderen
  2. Wauw, super advies!! Dankjewel voor je reactie :) Duidelijk, ik ga gewoon eerst even proberen en testen met een budgetstift en als het net zo bevalt als ik hoop, beetje sparen voor een 'echte' lippenstift!

   Verwijderen
 2. Ik vind dit een heel mooie trend, lekker classy :) x

  BeantwoordenVerwijderen