maandag 16 september 2013

BE LOUD: 01 Not Punky Nor Funky Nail polish


Als je van glitter en glamour houdt, dan ben je dit najaar helemaal in je nopjes, want zonder een goede dosis glitters kan je eigenlijk de deur niet uit. Elke dag mag het kerstmis zijn en mag je, je versieren als een kerstboom die aan alle kanten glinstert. Naast dat je kleding wel met hier en daar wat glitters versierd mag worden, mag je ook qua beauty helemaal los gaan en waar kan je nou niet beter glitters dragen dan op je nagels. In de nieuwe limited edition collectie van Essence "BE LOUD trend edition" zit namelijk een hele mooie glitter topcoat die je nagels letter en figuurlijk doen stralen.


Glitters op je nagels, in de jaren 90 was dit ook al een hele trend, maar ook anno 2013 mag je met een paar be-glitterde nagels gezien worden. Hoe meer, hoe beter en met de nieuwe topcoat 01 Not Punky Nor Funky komt dit  helemaal goed.

onder de topcoat draag ik de blauwe kleur "Serenity now" van H&M

Not Punky Nor Funky is een feestje op je nagels en zit vol gekleurde en verschillende glitters. Zo zijn er zwarte vierkantjes, holografische streepjes, gouden zeshoeken, roze innimini glitters en nog veel meer. Op alle foto's heb ik drie laagjes aan gebracht op mijn nagels een extra glitter boost te geven. Ik kon het glinsteren van de glitters jammer genoeg niet zo heel goed op de foto krijgen, maar ga er maar vanuit dat in het echt de glitters nog meer glimmen.


De topcoat blijft heel goed zitten, maar naarmate de dagen verstreken gingen er hier en daar wel wat glitters los of bleef ik haken. Ondanks dat is het een hele klus om je nagels weer glitter vrij te maken, ik was zelf een kwartier bezig! Dit allemaal mag de pret niet drukken, want de topcoat is prachtig en ik zal  hem dan ook vaak dragen. Ik heb hem gebruikt als topcoat maar ik denk dat je hem ook prima als "gewone" nagellak kan gebruiken.


De BE LOUD trend edition collectie is vanaf nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten