vrijdag 6 september 2013

Barry M Confetti Nail Effects


Het is weer tijd voor een review en dit keer gaat hij over de Barry M Confetti Nail Effects. Ik kocht deze vrolijk uitziende nagellak bij de Superdrug in Londen en ik kon dan ook niet wachten om ze te reviewen. Ik heb allebei de kleuren uitgebreid in mijn vakantie getest en de hele week heb ik met deze vrolijke nagellak op gelopen. Een ding kan ik je alvast verklappen, ik ben enthousiast!


Barry M is een van mijn lieveling nagellak merken en als ik een bezoekje breng aan Londen neem ik meestal wel een lakje van dit merk mee naar huis. Dit keer ging ik voor de Barry M Confetti Nail Effects. Dit is een transparante nagellak met dunne gekleurde streepjes, die wat weg hebben van glitters alleen ze glimmen niet en het doet me ook wel denken aan haartjes.. Er zijn vijf soorten en ik nam er twee mee, namelijk Sour Apple 327 en Liquorice 328.


De lakjes zien er op het eerste gezicht erg goed uit en ik hoopte dan ook dat ze misschien wel met een paar laagjes zouden dekken. Eerst bracht ik Sour Apple aan, hier zitten gele en blauwe glitters/haartjes in, waarom dit iets te maken heeft met appels snap ik niet, want naar mijn idee zijn die niet blauw. Maar goed, ondanks dat zijn het lekkere frisse kleurtjes.

twee laagjes

Naast Sour Apple heb ik ook Liquorice gekocht en hier zitten zwarte en witte glitters/haartjes in. Deze kleur doet me meer denken aan haartjes en heeft ook wel een fluffy uitstraling. Eigenlijk had ik verwacht dat Sour Apple mijn favoriet zou worden, maar Liqourice heeft het gewonnen. Een prima lakje om te dragen als topcoat want jammer genoeg dekt hij net zoals Sour Apple niet of je moet misschien vier laagjes dragen?

twee laagjes

Ondanks dat ze niet dekkend zijn, ben ik toch erg enthousiast over deze nagellak. Ze geven je gelakte nagels net wat extra's, alleen wel zou ik hem de volgende keer al topcoat gebruiken. De nagellak blijft super goed zitten en het is dan ook net zoals bij andere glitter nagellak een hele klus om je nagels schoon te krijgen. Ach, je moet er wat voor over hebben en het is een super leuk lakje voor het komende najaar.


Barry M is te koop in verschillende webshops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten