dinsdag 6 augustus 2013

ZARA: Woman Collection Fall 2013


Terwijl het buiten de laatste tijd regelmatig 30 graden is en ik nog lang niet aan een dikke trui of jas wil denken, stromen langzaam de herft/winter collectie's de winkels binnen. Zo ook bij de modeketen ZARA die straks voor ons allerlei klassieke, strakke en stijlvolle ontwerpen klaar heeft hangen.


In de nieuwe damescollectie vind je naast hier en daar wat lichte kleuren ook veel donkere kleuren zoals zwart, donker blauw, grijs en als uitschieter rood met een ruit. De ontwerpen doen me iets Scandinavisch denken, maar zien er erg strak uit. Naast korte jasjes zie je ook veel lange jassen met hier en daar leder, lak of gouden details. Het A-model speelt een grote rol in deze collectie, iets wat ik altijd erg mooi vind. Ook zien we o.a. half lange rokken, hoeden en puntschoenen. Er zitten mooie items tussen en ik ben dan ook erg benieuwd hoe het in het echt eruit zal zien.


Nieuwsgierig geworden naar de TRF collectie? Vanmiddag zal het lookbook van de jongeren collectie te vinden zijn op Did You C..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten