dinsdag 6 augustus 2013

ZARA: TRF Collection Fall 2013


Vanochtend liet ik jullie al het lookbook van de dames collectie van ZARA zien, maar vanmiddag is het tijd voor de TRF collectie. Veel kleuren van de dames en de TRF collectie zijn het zelfde, maar de ontwerpen zijn toch echt wel anders. Dit is natuurlijk ook omdat de TRF collectie meer gericht is op jongeren en daarom de ontwerpen er een stuk speelser uitzien. Persoonlijk loop ik altijd eerder naar de TRF collectie dan naar de dames collectie en ondanks dat ik het vorige lookbook erg mooi vond spreekt deze me meer aan.


We kunnen er echt niet meer omheen, dus (Schotse) ruit heeft weer zijn intreden gedaan en ik weet nog niet zo goed of ik dit leuk vind. Ook zien we weer de vertrouwde luipaard print faux fur jassen, leder rokjes en de stoere boots. Iets waar ik wel even van stond te kijk en ik me af vraag of ik met die trend mee ga, is de net-panty. Mogen we die weer uit het stof halen?! Hmmm.. ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ach er zijn genoeg andere leuke dingen te vinden in het TRF lookbook.Welk lookbook van ZARA vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten