maandag 26 augustus 2013

Trend: Hoeden


Ze houden de zon tegen, maar ze zijn ook best handig als het wat kouder is in het land. De hoed is het hele jaar onmisbaar en ook deze herfst/winter mag je met een mooie opvallende, grote, gekleurde, basic of kleine hoed over straat gaan.


Ik vind hoeden meestal helemaal leuk, alleen ik heb "de ballen" niet om er zelf één te dragen. Waarom niet? Tja, misschien toch omdat het te opvallend is? Ik weet het eigenlijk niet precies, maar de hoeden die ik in mijn persoonlijke collectie heb, heb ik misschien nog maar één middagje op gehad en zijn nu goed bevriend met het stof en de huismijten in mijn kamer. Nee hoeden zijn denk ik nog iets te hoog gegrepen voor mij.


Omdat ik hoeden toch eigenlijk super tof vind, kon ik het niet laten om er toch een blogbericht aan toe te wijden.. Hmm, misschien dat ik hierna wel ge-hoed een keer door het leven ga. Zo ja, dan laat ik het je natuurlijk weten. Ik heb alvast om wat inspiratie op te doen, wat leuke hoeden bij elkaar gezocht en ik kan je vertellen dat er heel wat leuke bij zitten.


oranje €39,95 de Bijenkorf/ zwart met ketting €44,95 de Bijenkorf/ rood €33,- River Island/ grijs €25,- River Island
paars €30,- River Island/ groen €39,95 de Bijenkorf/ grijs met veertjes €23,45 Liquorish/ blauw €33,- Topshop


Draag jij graag een hoed, zo ja wat voor eentje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten