woensdag 7 augustus 2013

Trend: The Cap


Vorig jaar zag je hem al langzaam het straatbeeld veroveren, de (baseball) cap. In alle kleuren, vormen en in van verschillende materialen is hij nu al verkrijgbaar. Met stenen, studs, opvallende stiksels of met metalen letters niks is te gek en je cap mag opvallend. Hoe meer hoe beter zelfs, voor sommige dan. ;-) Deze trend is echt niet één die alleen bij mannen in de smaak valt maar ook menig vrouw loopt met een stoer, opvallend, gek, schattig en/of trendy exemplaar rond.


De cap is een makkelijk accessoires die bij verschillende outfits te dragen is. Je kan natuurlijk een cap dragen bij een stoere outfit, maar ook bij bijv. een simpele basic outfit kan je, je look helemaal af maken door het dragen van een opvallend exemplaar. Daarnaast is hij in verschillende prijsklasse te koop en kan je makkelijk je eigen opvallende cap maken. Koop een standaard cap en gebruik bijvoorbeeld de glitterstenen applicator van de Action om hem te versieren. Zo heb je in een handomdraai een leuke en unieke cap die echt niet duur hoeft te zijn.


Ik vind deze trend best wel leuk en met dit warme weer is het dragen van een cap helemaal geen overbodige luxe. Hij is trendy en houdt de zon tegen, zodat je geen zonnesteek krijgt. Een win, win situatie vind je ook niet? ;-) Ik heb een paar leuke opvallende en basic caps bij elkaar gezocht voor jullie. Wie weet dat ik een keer een DIY met een cap ga maken. Vind je dit een goed idee, laat het me dan weten door middel van een berichtje.

paars met panterprint €33,15 New Era/aztec €23,85 Asos/boytoy €46,40 Sick Girl/mickey mouse €99,40 Asos
stenen en knopen €33,15/geel en blauw €26,50 Vans/gekleurde stenen €22,55 Vans/shark €33,15 Zephyr's

Wat vind jij van de cap?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten