woensdag 14 augustus 2013

Topshop is back in the Netherlands


Begin al je geld maar alvast bij elkaar te zoeken, want het is de hoogste tijd om het uit te gaan geven. Één van mijn lievelings- winkels komt eindelijk weer naar Nederland. Weer? Ja, weer!Misschien heb je het goede nieuws vorige week al gehoord, maar voor de gene die nog niet wisten zal ik het even mededelen. Vanaf 2 september zal er een shop in shop van Topshop en Topman te vinden zijn in de Bijenkorf te Amsterdam. Woehooee! Super goed nieuws al zeg ik het zelf.

bron

Een paar jaar eerder probeerde de populaire Engelse modeketen het ook al in Nederland. Ze hadden toen een shop in shop in de luxe winkel SPRMRKT. Deze winkel is ook gevestigd in Amsterdam, maar iets buiten het centrum namelijk op de Rozengracht. Dit was jammer genoeg niet een heel groot succes, want heel erg lang hebben ze het niet vol gehouden. (reden: Topshop had concurrentie met hun eigen webshop)

Dit keer heeft Topshop de handen in een geslagen met het mooiste warenhuis van Amsterdam namelijk de Bijenkorf. Ik hoop dat dit een betere samenwerking zal zijn, want winkelen bij de Topshop doe ik namelijk zo graag! Om alvast in de stemming te komen, heb ik een paar favorieten van dit moment op een rijtje gezet. We zijn alweer op weg naar de herfst toe, dus de donkere kleuren nemen langzaam weer de leiding.

oranje shopper €26,-/rok print €62,-/ketting €78,-/grafische top €39,-/dream dress €39,-/oorbellen €46,-
color legging €36,-/hologram oorbellen €46,-/flower playsuit €62,-/armband €49,-/zonnebril €23,-
fluffy jas €124,-/aztec jurk €57,-
Ik kan niet wachten om een kijkje te nemen in bij de shop in shop, wat ik ook zeker ga doen. Niet gelijk op 2 september hoor, want dan zal het wel mega druk zijn en is denk ik alles ook zo uitverkocht.

Hopelijk word het een succes en krijgen we op een dag een echt Topshop en Topman winkel. Dat zou pas helemaal geweldig zijn, vind je ook niet?


Wat vind jij van de Topshop en Topman?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er heel veel over gehoord, maar nog nooit gespot helaas.

    BeantwoordenVerwijderen