zondag 25 augustus 2013

Selena Gomez


Selena Gomez, ze is al lang niet meer dat lieve, schattige meisje van Disney. Ze heeft zich onpopt tot een sexy stijlicoon, waar mening vrouw en ook man fan van is. Met haar lange lokken en donkere ogen, staan heel wat looks haar prachtig.


Vandaag is het weer tijd om een stijl van een celeb onder de loep te nemen en dat was met Selena helemaal niet zo lastig, ondanks dat ik haar bijna niet volg, kon ik toch makkelijk een stijl vinden die bij haar past. Ze is vaak te zien in romantische sexy looks, die hier en daar een tintje festival hebben. Een prima lookje die je makkelijk kan kopiëren en goed draagbaar is.


De reden dat ik Selena Gomez heb gekozen als stijlicoon is, omdat we vast nog wel meer van haar gaan horen. Niet alleen op acteer of muziek gebied, maar ik denk dat de modewereld haar ook wel interessant vindt.

De items die ik bij elkaar heb gezocht om een perfecte Selena Gomez outfit te creëren hebben allemaal wel wat romantisch met hier en daar een beetje glitter. Naast dat ze er naar mijn idee altijd wel glamoures uit ziet,  heeft ze ook iets nonchalants over zich heen en dat vind ik misschien nog wel het leukste aan haar.

ketting €52,05 Asos/ kimono met kant €49,- Topshop/ leder hotpants/ kokerrok €80,- Miss Selfridges  
crop top €33,- River Island/ clutch €12,- Street Level/ top met steentjes €50,- Miss Selfridges
pumps €60,- Topshop/ ketting voor hoofd €19,50 Asos/ dubbel ring €7,80 Asos/ barok jurk €55,- Miss Selfridges

Veel lichte kleuren, die ik combineer met donkere. Iets wat ze prima kan hebben en waar de rode lipstick echt niet gemist mag worden. Gooi in je haar wat donkere kleurspoeling of extensions, kies één of meerdere items van deze shopping en je bent al snel een beetje Selena.

Succes!


Wat vind jij van de stijl van Selena Gomez?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten