zaterdag 24 augustus 2013

OOTD: Studs Are A Girl's Best Friend


Jaaaa daar is die dan! Mijn statement studs sweater. Je zag hem van de week al eerder voorbij komen in het rubriekje "New in", maar vandaag laat ik je zien hoe je hem kunt combineren.


Het weer was er niet echt naar om een warme trui aan te doen, maar ik kon het niet laten om er geen outfit mee te maken. Het is een outfit geworden die eigenlijk vrij simpel is, dit heb ik bewust gedaan om zo de sweater als echte eyecatcher te laten zien.Wat is die leuk he, die stoere sweater. Ik draag hem met een simpele jeans, die fake leder kniestukken heeft en met comfi sneakers. Neon en pastel vind ik altijd een erg leuke combinatie, dus dat liet ik terug komen in mijn zolen van mijn sneakers en lipstick.Qua accessoires heb ik het rustig gehouden, maar ze zijn natuurlijk wel zilver. Een stoere knuckle ring paste bij deze outfit wel, gecombineerd met een minimalistische grote ring. Omdat alles al best wel grof is, heb ik er voor gekozen om een vrouwelijke cateye zonnebril te dragen.

sweater: H&M
jeans: Modström
sneakers: Nike
zonnebril: Primark
knuckle ring: H&M
ring: Forever21
oorbellen: RegalRose

Deze comfi outfit is simpel, maar zeker niet saai. Ondanks dat ik erg veel van het zonnetje hou, kan ik niet wachten tot het wat kouder wordt, zodat ik straks echt met deze look de deur uit kan. Voor nu is hij nog wat aan de warme kant en na de fotosessie verwisselende ik de sweater dan ook snel voor een shirtje. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten