dinsdag 13 augustus 2013

OOTD: Metal & Maxi


Jammer genoeg is het weer niet zo mooi meer als de afgelopen weken en dat betekend dat we weer wat meer bedekt door het leven mogen gaan. Ik verstop met dit mindere weer, weer mijn blote benen, want als echte koukleum is het weer mij toch echt wat te fris. Omdat ik toch graag wat luchtigs aan wou trekken, koos ik in plaats voor een lange broek, voor een maxi skirt.


Een maxi skirt... Ik vond ze altijd wel leuk, maar ik dacht dat is vast niks voor mij, waarom ik dit tegen mezelf zij weet ik eigenlijk nog steeds niet. Maar op een dag zag ik het licht, want ik probeerde er toch maar eens eentje aan. Goh best leuk zo'n lekker zwierig ding!


Het leuke aan een maxi skirt is dat hij vrouwelijk, stijlvol en op verschillende manieren te combineren is. Doordat er maxi skirts zijn van verschillende soorten stof, kan je ook een hele nonchalante, stoere look ermee maken, want je hoeft er echt niet perse chique uit te zien met een lange rok. De maxi skirt die ik hier aan heb is van nylon gemaakt en ziet er al snel wat netjes uit. Om het allemaal niet te stijfjes te maken heb ik er voor gekozen om een oversize top er boven aan te trekken met een klein aztec detail erin. Het combineren van verschillende stoffen en materialen maakt een outfit interessanter. Zo is mijn top van katoen en mijn maxi skirt dus van nylon, door dit contrast oogt het eerder wat casual.


Een simpele outfit die naar mijn idee nog wel wat nodig had. Vandaar dat ik de opvallende statement necklace draag die ik in de sale bij Bershka op de kop tikte. Eigenlijk is het best wel een uitzondering dat ik zilver draag, want vaak zijn met statement necklaces en overige opvallende sieraden goud. De reden waarom ik goud-kleurige items sneller pak voor mezelf is dat het wat warmer oogt dan zilver, maar persoonlijk vind ik zilver mij ook niet misstaan en ik vond het voor de afwisseling een keer leuk op zilver te dragen.

Top: Primark
Maxi skirt: Lokale kledingwinkel
Pistol boots: Dr. Adams
Ketting: Bershka
Tas: H&M


Niet alleen in mijn ketting zie je zilver, maar ook mijn schoenen en tas hebben een touch of silver. ;-) De (bowling)-tas heb ik vorige week gekocht bij H&M en is een hele fijne ruime, maar toch niet al te grote tas en prima voor dagelijks gebruik.

De Metal & Maxi outfit is een prima outfit voor dit niet koude, maar ook niet warme weer.


Wat draag jij graag met dit weer? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten