dinsdag 20 augustus 2013

New in: Statement Studs Sweater From H&M


BAM! Hier is weer een nieuwe "New in" en dit keer is het wel een heel erg opvallend item. Met deze sweater weet ik zeker dat ik opval en mijn outfit alles behalve saai is. Dit stoere schatje kocht ik vorige week toen ik een bezoek bracht aan de hoofdstad van Nederland en na maanden er over gedroomd te hebben, kon ik hem nu echt niet meer laten hangen.


Maak kennis met mijn nieuwe statement studs sweater die ik kocht bij H&M. Een echte eyecatcher al zeg ik het zelf. Één die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond, maar waar ik toch echt wel even over na moest denken.


De reden waarom ik eerst er eens goed over na moest denken of ik deze trui wou hebben was, omdat ik niet zeker wist of ik hem wel aan zou doen. Het is een super gaaf ding, maar hij is niet echt onopvallend en ik wist niet of ik dat wel aandurfde... Tegen de tijd dat ik zeker weet dat ik hem wil hebben is het meestal met zulke dingen te laat, want dan is hij al uitverkocht. Dit keer had ik geluk en ging ik er gelijk mee vandoor, want na al die maanden was ik nog steeds stapelverliefd.
De sweater heeft een mintgroene kleur en is aan de bovenkant bezaait met zilveren studs. Hij is lekker oversize en is helemaal van katoen. Als je hem gewoon vast heb is hij erg zwaar, maar als je hem aan hebt, heb je hier helemaal geen last van en zit hij lekker comfortabel.


Deze sweater behoord tot de trend-afdeling waar ik het van het weekend al eerder over had. Wil je hem ook graag aanschaffen, dan heb je een kleine kans in het filiaal wat zich bevindt in de Kalvertoren in Amsterdam, daar hingen er nog een paar. Hij is namelijk al een tijd in de winkel en is in verschillende winkels dus al uitverkocht.

Ik ben erg blij met mijn statement studs sweater en ik kan dan ook niet wachten om er een toffe outfit mee te maken voor een OOTD. Wordt vervolgt... ;-)Wat vind jij van de statement studs sweater en hoe zou jij hem combineren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten