donderdag 1 augustus 2013

New In: Primark Limited Edition Statement Necklaces


Een paar weken geleden was het weer zo ver. Ik bracht weer eens een bezoekje aan een van mijn lievelings winkels, namelijk de Primark! Deze zomer is er een speciale limited edition collectie verkrijgbaar vol sieraden, tassen, schoenen en andere leuke accessoires. Alles komt niet tegelijk binnen, dus het was dus de vraag of er dit keer wat aanwezig zou zijn van deze collectie.


Ik bracht een bezoekje aan het filiaal in Almere en daar was wel het een en ander te vinden van de limited edition collectie. Waar onder deze mooie opvallende statement necklaces en ik als sieraden-liefhebster was al snel om...
De eerste ketting die ik in mijn mandje gooide, was deze mooi brede goudkleurige ketting met grove schakels, blauw groene steentjes en zwart draad als detail. Dit is zo'n ketting die elke simpele outfit een stuk interessanter maakt. Je kan hem op verschillende manieren combineren en je zult hem daarom ook vast wel een keer terug zien in een OOTD.
Terwijl ik nog even rond neusde kwam ik ook deze eyecatcher tegen. Een ketting met een enorme rode steen en kleine witte steentjes er omheen. Misschien een beetje kitsch zo alleen op een foto, maar als je hem match met een stoere look is hij erg mooi. Trouwens de bordeaux rode kleur ook wel de burgundy trend is ook aankomende herfst/winter weer helemaal hip, dus deze ketting past er prima in het modebeeld van het komende najaar.


Ik ben erg blij met deze nieuwe statement necklaces. Er is wel een klein nadeeltje, nou ik vind dat niet zo heel erg maar ik snap dat je ze daarom zou skippen. Ze zijn namelijk best zwaar, dus je hebt echt wel in de gaten dat je een ketting om hebt. Maar ach, je moet er wat voor over hebben om er leuk uit te zien toch. ;-)

Ondanks dat deze kettingen uit een limited edition collectie zijn, waren er heel veel exemplaren te koop. Dus als je geluk hebt, heb je misschien nog wel kans om ze ook te scoren.

Allebei de kettingen zijn €10,-


Wat vind jij van de statement necklaces?

2 opmerkingen: