vrijdag 9 augustus 2013

New In: Honey by Marc Jacobs


Dat ik graag shop, weten denken jullie wel. Ik koop graag kleding, accessoires, sieraden en make up. Ik heb die dan ook in alle kleuren, maten, stijlen en materialen. Terwijl ik van deze items eigenlijk meer dan genoeg back ups heb, heb ik dat eigenlijk met parfum helemaal niet. Meestal heb ik maar één of twee parfums die ik dagelijks gebruik, wat inhoudt dat hij natuurlijk een stuk sneller op gaan dan als je er tien hebt...


Een paar weken geleden moest ik afscheid nemen van mijn overheerlijke parfum Ma Dam van Jean Paul Gaultier. Ik maakte van het dit leuk parfumflesje een vaasje, die je vorige week vast wel voorbij zag komen op Did You C.. Na een paar dagen proefmonstertjes te hebben gebruik ging ik toch maar eens opzoek naar een nieuw geurtje. Samen met een vriendin stapte ik de Douglas in waar we wel meer dan 20 geuren heb geroken. De één nog lekkerder dan de andere en een perfecte keuze maken was nog best wel lastig.


Na wat gesnuffel en genoeg geroken te hebben, koos ik uiteindelijk voor de zoete en toch verfrissende geur HONEY van Marc Jacobs. Deze geur is nog niet zo heel lang verkrijgbaar en is naast dat hij super lekker ruikt een plaatje om naar te kijken.


De vormgeving van het flesje heeft veel weg van het schattige geurtje DOT die Marc Jacobs vorig jaar uitbracht. De geur daar in tegen is helemaal niet het zelfde. Je zou denken dat HONEY een mierzoete geur heeft, maar dit valt reuze mee. De geur van honing is helemaal niet zo overduidelijk te ruiken en natuurlijk is hij zoet, maar hij heeft ook iets friss en fruitigs  Dit komt omdat er naast honing ook heel veel lekkere fruitgeuren in de parfum zijn verwerkt.

bron

Top: Peer, fruitige punch, mandarijn
Hart: Oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
Basis: Honing, gouden vanille, zachte houtsoortenHONEY is een perfecte zomerse geur, waarvan de geur de hele dag goed blijft ruiken. Daarnaast is hij ook erg zuinig in gebruik. Je hebt maar één of twee spraytjes nodig en je bent de rest van de dag voorzien van een heerlijke geur om je heen. 

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe geur en ik moet er dan ook niet aan denken, dat hij straks op is. HONEY is echt mijn nieuwe favoriet geworden.HONEY by Marc Jacobs is in verschillende luxe parfumerie's verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten