zaterdag 10 augustus 2013

Musthave: Furla Candy Bag


Hij is helemaal niet zo nieuw in modeland en al mening bekend en onbekend is in het bezit van een exemplaar, maar toch sprong de vonk voor deze super leuke tas van de week pas over. Deze trendy doorzichtige "Candy Bag" zoals hij genoemd word, is van het Italiaanse merk Furla en is een echte snoepje om te zien.


Van de week was ik aan het winkelen met een vriendin, toen ze mij vertelde dat ze een tas had gezien die ze zo graag wou. Ik was natuurlijk benieuwd wat voor prachtig pareltje ze op het oog had en we gingen daarom ook opzoek. 

Daar was die dan de Candy Bag van Furla! Ik was het helemaal met haar eens, dit is een beeldschone tas, die ook nog eens makkelijk te combineren is bij verschillende outfits.De Candy Bag doet me denken aan een wel bekende bowlingtas, maar dan van doorzichtig kunststof gemaakt. Hij is er in verschillende kleuren en uitvoeringen, maar welke nou precies het leukste is weet ik eigenlijk (nog) niet. Er is namelijk zoveel keus dat ik niet kan kiezen! Daarom heb ik hier onder een paar van mijn favorieten uitgaven bij elkaar gezet.


Voor niks gaat de zon op en deze Furla tas is zeker niet low budget, maar behoord ook niet perse tot het aller hoogste segment. Je hebt al een Candy Bag vanaf €180,- alleen heb je dan wel de mini variant. Is deze te klein en wil je graag één die de "originele" maat heeft, dan ben je €200,- of meer kwijt.

De Furla Candy Bag is een leuke trendy en hippe tas die naar mijn idee zeker niet onbetaalbaar is. Het is maar net of je het er voor over hebt.


Wat vind jij van de Furla Candy Bag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten