vrijdag 30 augustus 2013

Lookbook: Urban Outfitters fall 2013


Over een paar weken is het denk ik eindelijk zo ver. Dan kunnen we offline shoppen bij de Engelse modeketen, Urban Outfitters. Om alvast in de stemming te komen en je alvast warm te draaien. Heb ik voor jullie het lookbook klaar staan van de herfst collectie. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden..


Urban Outfitters neemt ons mee naar Frankrijk, waar ze een serie dromerige en gezellige foto's hebben geschoten voor het lookbook. We zien veel romantische kleding, gecombineerd met high school-achtige items en hier en daar wat hippie invloeden. Daarnaast zijn de bekende basics die Urban Outfitters altijd hebben ook weer te vinden in deze collectie.

Het lookbook vind ik niet heel erg spetterend, eigenlijk had ik wel wat meer van Urban Outfitters verwacht. Er zitten wel een paar leuke dingen bij, maar deze collectie is denk ik niet zo mijn ding.

Wat vind jij van het lookbook van Urban Outfitters?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten