zaterdag 17 augustus 2013

H&M: Trend Collectie Fall 2013


Lookbook's, ik bekijk ze met plezier en stuk voor stuk analyseer ik in mijn hoofd welk item ik wel of niet zou willen hebben. Het leuke is dat steeds meer webshops met "mini lookbook's" komen die ze op de website zetten. ideaal naar mijn idee, want zo kan je nog beter zien hoe een kledingstuk eruit ziet en hoe je hem kan combineren/dragen. Daarnaast kan ik zo lekker makkelijk door blijven snuffelen, om zo opzoek te gaan naar de mooiste items.


Een van de winkels waar ik vaak een bezoekje aan breng als ik opzoek ben naar iets nieuws, is toch wel de Hennes en Mauritz. Dit is echt niet alleen omdat ik hier toevallig werk, maar ook omdat ik het een fijne winkel vind om te winkelen.

De H&M heeft verschillende collectie's, die bestaan uit verschillende concepten. Één van mijn lievelings concepten is de "Trend". De collectie's van dit concept zijn vaak trendy, opvallend, modieus en de items zijn van mooiere stoffen gemaakt en hebben net wat meer detail. Wat misschien een nadeel is, is dat de items wel wat duurder zijn dan gemiddeld, maar goed dan heb je ook wat.

Om mijn voor liefde voor dit concept met jullie te delen wil ik graag jullie de nieuwste collectie laten zien, door middel van een mini lookbook die te vinden is op de website. Ik vind de foto's erg mooi en het model is prachtig! Ze doet me denken aan Kirsten Stewart, maar dan knapper. Mijn eerste aankoop van deze collectie heb ik trouwens al gedaan, want dat leuke metallic fake fur jasje hangt bij mij in de kast!




bron


Wat vind jij van de Trend collectie mini lookbook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten