zondag 11 augustus 2013

H&M Metallic MATTE Nail Polish


De nieuwe herfst/winter collectie's nemen langzamerhand de winkels over en de luchtige jurkjes, bikini's en zonnehoeden, nemen plaats voor een dosis warme, donkere en lange items. Daarnaast word ook in de beautywereld weer plaats gemaakt voor de trends van aankomende herfst/winter. Mega modeketen H&M doet vrolijk met deze wisseltruc mee en heeft naast haar nieuwe najaarscollectie's ook weer een hoop nieuwe cosmetica artikelen in de schappen liggen. Waaronder de Metallic MATTE Nail Polish.


Deze leuke vierkanten-nagellak flesjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. ik heb Silver en Blue Metallic, er is ook nog een Purple Metallic alleen deze heb ik niet gekocht omdat ik die minder interessant vond. Metallic nagellakjes zijn helemaal niet nieuw en matte nagellak kennen we ook al. Nou heeft H&M naar mijn weten, nog nooit eerder matte nagellak in hun assortiment gehad, maar dit weerhoud ze niet om de strijd aan te gaan met de altijd glanzende metallic lakjes die ze graag mat aan ons willen verkopen.


Ik was erg benieuwd en ook wel een beetje sceptisch, want als H&M het al voor elkaar zou krijgen zou het er dan wel mooi uit zien of word het een teleurstelling. Als goed excuus "Ik koop er twee voor mijn blog" betaalde ik €2,95 per stuk. Een prima prijs voor een flesje van 9 ml.


De nagellak is vrij dun, maar prima aan te brengen. Ik zou het persoonlijker fijner vinden als de kwastjes van de H&M nagellak eens wat breder zouden worden, hopelijk gebeurd dit een keer. Ondanks dat het kwastje wat aan de dunne kant is, geeft hij bijna tot geen strepen. Als je de nagellak op je nagels doet, is deze eerst mooi glanzend metallic naarmate de nagellak droogt word hij langzaam mat. Op de onderstaande foto's heb ik steeds twee laagjes aangebracht.Deze lakjes zijn perfect voor het najaar, maar met het mooie weer van nu vind ik ze nog wat te donker/kerstmis-achtig. Zoals je ziet dekken allebei de kleuren prima. Bij de zilveren zie je bijna niet dat hij mat is, terwijl je dat bij de blauwe een stuk duidelijker is. Dit is dan ook mijn favoriet en vind ik een leuke toevoeging aan mijn nagellak stash terwijl ik de zilveren niet perse een echte must vind. De nagellak blijft prima zitten en is verbazingwekkend ook nog eens makkelijk te verwijderen. Dit vind ik namelijk altijd zo'n nadeel van metallic lakjes, maar deze is prima te verwijderen.

De metal matte nail polish zijn fijne lakjes voor een betaalbare prijs. Leuk om cadeau te doen of om zelf te houden.


Welke kleur vind jij het leukst of is matte nagellak niks voor jou?


De Metallic MATTE Nail Polish zijn €2,95 per stuk en verkrijgbaar in alle H&M's met een cosmetica afdeling. In de webshop heb ik ze jammer genoeg nog niet gespot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten