zondag 4 augustus 2013

Did You C.. JULI


Jullie moesten er een weekje langer op wachten dan normaal, maar hier is die dan eindelijk, de Did You C.. juli! De maand die ons eindelijk de zomer gaf, dus dat betekende veel ijsjes eten, van de zon genieten en vooral vakantie! Ik heb genoeg leuke dingen gedaan, dus laten we snel een terug blik nemen op deze zomerse maand.
Ik begon deze zomerse maand met kleurrijke nagels. Soms wil ik wel eens wat anders, dus pakte ik een paar kleuren nagellak, een dottingtool en ging aan de slag. Easy maar zo leuk en vrolijk!


DINOOOO'S!!! Ik zie ze steeds vaker voorbij komen en in een blogbericht voorspelde ik al dat de dino wel eens een echte trend kan gaan worden. Zou ik gelijk hebben? Heb je het blogbericht nog niet gelezen? Klik dan hier. :-)


Op een middag toen ik bij mijn vader op bezoek was liet hij mij deze super leuke glazen zien. Dit is nog eens gezellig cola drinken! Proost!


Mooi weer betekend blote benen en op naar het zwembad! Het was die dag jammer genoeg niet zo warm, dus het zwembad was erg koud. Best wel jammer want ik had graag een duik genomen, alleen sloeg ik het dit keer echt wel even over. Bbrrrr.!!


Liefde!! Kijk nou eens wat een leuke totebag. Ik bestelde deze via internet om te kijken of het wat was. Ik ben er erg blij mee en gebruik hem bijna dagelijks. Heb je toevallig interesse in een echte Did You C.. totebag, laat het me dan weten!


Zo ben ik er nooit en zo ben ik er twee keer bijna achter elkaar. Ik bracht weer een bezoek aan Antwerpen. Dit keer met twee vriendinnen. Het was super gezellig en we hebben die dag chocolade gesnoven bij The Chocolate Line. Het was een hele ervaring en na het snuiven rook je een half uur lang chocolade, mmmm...


Yes! Hij komt naar Nederland. De Urban Outfitters vind ik zo'n leuke winkel. Als ik in Londen ben is het een van de winkels waar ik het eerst naar binnen vlieg. Straks hoef ik niet zo ver, want dan kan ik wekelijks een bezoek brengen aan deze trendy winkel.


Dit super leuke ananas-glas kreeg ik van mijn lieve zus cadeau. Een perfect glas om mijn zelfgemaakte smoothie uit te drinken. Deze had trouwens geen ananassmaak, maar banaan. Nom..nom..


Met het warme weer eet ik graag ijs! Ik eet trouwens altijd wel graag ijs. ;-) Dit was een reuze softijsje die ik kreeg tijdens een bezoek aan de dierentuin in Amersfoort. Poehpoeh ik zat de rest van de middag propvol, maar hij was heel erg lekker!


Op een van de warmste dagen van juli bezocht ik het kleurrijke, gezellige, toffe en free mind festival Milkshake. Ik ging samen met een lieve collega en zijn vrienden de hele middag/avond los en het was dan ook erg gezellig. Het was een top dag en zeker weten voor herhaling vatbaar. Tijdens een festival die Milkshake heet, kan je natuurlijk niet zonder dat je een milkshake hebt gedronken het terrein verlaten. Ik koos voor een overheerlijke orea-milkshake. 


Niet alleen voor volwassenen is het goed om een zonnebril te dragen, ook voor de aller kleinste is het geen overbodige luxe. Ik kocht deze super coole Mickey Mouse zonnebril voor mijn liefste kleine neefje. (2 jaar) Ik dacht die vind hij vast wel leuk. Maar nee hoor, hij deed toch liever zijn Cars zonnebril op want die was stoer. Haha, ach wie weet vind hij hem over een paar weken wel leuk. Jammer genoeg kan ik hem zelf niet op, want hij is veelte klein. :-( 


Ik eindig juli met een minder leuke foto. Ik was/ben namelijk ziek.. Het mooie weer + airco + dan weer geen mooi weer + dan weer wel mooi weer, deed mij niet goed. Hoestend, snotterig, niezend en dat met een hoofd dat bijna uit elkaar sprong van de pijn, zij ik gedag tegen juli en ging ik augustus in. Het gaat gelukkig nu alweer een stuk beter, op een beetje hoofdpijn na. 


Dit was dan alweer de maand juli en de maand augustus is alweer in volle gang. Dit word natuurlijk weer een hele leuke maand, want ik ga op vakantie! Ik heb er zoveel zin in en natuurlijk neem ik jullie dan ook mee. Ik zal namelijk een week in Londen verblijven om daar volop te gaan genieten. Dit duurt alleen nog eventjes eerst kan ik straks, als ik weer helemaal beter ben genieten van de Nederlandse zon en wie weet nog wel een keer een bezoekje brengen aan het zwembad. 

Hoe was jullie maand juli en hebben jullie nog plannen voor augustus?

Fijne zondag!
Liefs Chamali


Kan je geen maand wachten en zou je graag eerder de foto's willen bekijken. Volg me dan via instagram en blijf zo up to date. Mijn gebruikersnaam is: @didyouc 

1 opmerking: