donderdag 22 augustus 2013

CRAZY SHOES


De ene is nog hoger dan de ander en de ander ziet er nog kunstzinniger uit dan de een. Schoenen, zijn al lang niet meer alleen bestemd om op te lopen, want naast dat ze erg handig zijn kan je er een opvallend statement mee maken.


Elke dag baal ik er nog van dat ik niet op hakken kan lopen, maar met mijn scheven voeten zal je me echt niet op mega plateauzolen zien lopen. Erg jammer, maar goed ik vind het al leuk om naar ze te kijken en ze aan te smeren aan m'n vriendinnen of zus. ;-)


Sommige schoenen zijn zo kunstzinnig dat ik ze best wel als object in een vitrine of onder een stolp zou willen hebben, om er alleen maar naar te kunnen kijken. Je moet toch wat als je er niet op kunt lopen.

De ene hak ziet er nog ingewikkeldere uit dan de ander en terwijl de een helemaal doorzichtig is, glimt de andere je al in de verte toe. Er is genoeg keus en ik ging het internet weer op om de gekste, mooiste, opvallendste en tofste schoenen bij elkaar te zoeken.

metallic boots €172,50 Jeffrey Campbell/ rainbow pump €60,- Privileged/ white hologram €75,- Privileged
transparante schoen €125,95 Jeffrey Campbell/ yellow €70,- Privileged/ zool met glitters €198,70 Jeffrey Campbell
moonboots €46,50 Y.R.U./ transparante zool €90,- Y.R.U./ hakloze color boots €63,- Privileged
hologram sandaaltje €73,40 Unif/ aztec hak €86,25 Privileged

En zit er wat voor je tussen? Sommige zien er wel erg ingewikkeld uit, maar stuk voor stuk zijn het wel schoenen waar je de aandacht mee trekt. Ik ben verliefd op ze, wat vind jij er van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten