maandag 5 augustus 2013

CATRICE Glamazone: Defining Blush en Liquid Gold Topper


CATRICE een van dé bekende budgetmerken, heeft weer een mooie limited edition collectie uitgebracht, namelijk Glamazone bij CATRICE. Een jungle-achtige collectie vol kleurrijke en avontuurlijke producten. Ik bemachtigde deze twee geweldige toppers en maakte deze review voor jullie.


Voordat ik met de review begin, zal ik jullie eerst even laten zien wat er nog meer in de collectie zit. Zo zijn er onder andere tropische oogschaduws, knal kleurige lip-pennen, fel gekleurde nagellak en nagellak die een krokodillehuidje achter laten.


bron

De collectie ziet er erg mooi uit, maar de defining blush en de liquid gold topper trokken mij de meeste aandacht. Zo is de liquid gold topper een echte topper, want door deze gouden glitters geeft zij elke look de juiste hoeveelheid glans die zij nodig heeft.


Het vloeibare goud zit in een klein flesje wat je goed moet schudden voor gebruik. Met een klein pipetje kan je zelf aangeven hoeveel je wilt gebruiken. Het is een erg zuinig product, want met een klein druppeltje krijg je al een hele boel glitter. De liquid gold topper is op waterbasis en kan je prima gebruiken als highlighter, oogschaduw of ergens anders op je lichaam, wees creatief.

boven: in zonlicht
onder: in de schaduw

Naast een goud glansje, kocht ik ook de defining blush in de kleur C01 I'm A Survivor. Deze blush is donker roze/rood en zit vol pigment. Hierdoor moet je er wel mee uitkijken dat je niet teveel aanbrengt, want anders heb je straks van die schattige clowns-wangetjes en ik denk niet dat, dat is wat je wilt.


Op de foto's hier boven heb ik de defining blush en de liquid gold topper gebruikt. Wauw! Ik vind ze erg mooi en ben dan ook erg enthousiast.

De liquid gold topper gebruikte ik als highlighter en geeft een extra glansje aan mijn look. Hij is erg makkelijk in gebruik en geeft erg veel glitter af, een nadeel is wel als je het er eenmaal op heb zitten krijg je het er niet zomaar zonder water of make up remover af. Hier moet je dus wel rekening mee houden, want als je teveel gebruikt en je wilt het weghalen kan het zijn dat je, je hele look verpest. Je kan beter de glitter opbouwen, dan in een keer heel veel willen gebruiken.

Zoals ik net al zei, zit de blush vol pigment en dat is wel even uitkijken. Als je hem aanbrengt heb je echt maar een klein beetje nodig, want je krijgt al snel knal roze/rode wangen. Wees niet bang voor dit ongelukje, want met een beetje bronzer eroverheen is het zo weer opgelost. De I'm A Survivor blush geeft een natuurlijk en gezond blosje en is voor de rest erg fijn in gebruik.


Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen van de Glamazone limited edition collectie en ik ga ze denk ik ook vaak gebruiken deze zomer.


Wat vind jij van de Glamazone limited edition collectie en de producten die ik heb gereviewd? 


De Defining Blush €2,89 en Liquid Gold Topper €3,99 zijn allebei te koop bij Kruidvat en Trekpleister

Geen opmerkingen:

Een reactie posten