woensdag 28 augustus 2013

Beauty Trend: Eyeliner


Bijna dagelijks draag ik eyeliner en ondertussen is het bijna mijn signature look geworden. Zonder eyeliner vind ik mezelf een blote billen gezicht hebben en mis ik echt wat. Voor de meeste en soms zelfs ook nog voor mij, is het aanbrengen van eyeliner een klein kunstje, want die ene wing wil niet zomaar het zelfde eruit zien als de ander. Lang leven wattenstaafjes, want met deze kleine vriendjes kan je de beauty trend van deze herfst/winter een stuk beter toepassen.


Eyeliner is terug van nooit weggeweest, want met of zonder oogschaduw dragen heel wat mensen een lijntje boven hun ogen. Nu mag je deze herfst/winter een stuk meer gaan experimenteren, want met alleen een simpel lijntje kom je er niet. Je mag namelijk creatief aan de slag gaan en zelfs meerdere lijntjes of zelfs vormpjes rond je ogen tekenen.


Bij verschillende shows zag je dat de eyeliner goed was gebruikt en naast de vertrouwde zwarte kleur, mogen ook gekleurde lijntjes niet ontbreken. Ga lekker los en maak van de donkere, koude dagen een feestje en versier je ogen met behulp van wat eyeliner. Deze trend is perfect voor mij en ik ga maar eens kijken of ik ook eens een andere creatie kan fabriceren.
Gebruik jij vaak eyeliner?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten