vrijdag 23 augustus 2013

Back to school BAGS


Sommige hebben er al een paar weken op zitten, andere hebben nog een paar weken vrij en weer andere hebben aanstaande maandag hun eerste schooldag. Het is weer zover je mag je na een zomer vol vrijheid en blijheid je weer melden in één van de gebouwen waar je de meeste tijd door zal brengen dit jaar. Tijd om weer te gaan keten in de aula, kletsen in het fietsenhok en tussendoor is er vast ook nog wel tijd om te studeren.


Je eerste schooldag komt er aan, maar wat moet je nou aan? Ik zou als ik jou was het lekker simpel houden en je niet gelijk helemaal opdoffen dat kan het hele jaar nog. Kies een outfit waar je, je lekker in voelt en die bij je past.

Dit betekend natuurlijk niet dat je als een saaie grijze muis het schoolplein op moet gaan lopen, want je mag best wel gezien worden. Kies bij je misschien wat basic outfit een paar leuke opvallende accessoires en je bent in één klap trendy en comfi tegelijk gekleed.


Een van de belangrijkste accessoires die je nodig hebt, als ik aan school denk, is denk ik wel een schooltas. Als je heel veel boeken moet mee zeulen dan is het verstandig om een rugzak te gebruiken. Kies niet gelijk voor een standaard model, maar bijvoorbeeld eentje van leer of met een leuke opvallende print. Heb je iets minder spullen nodig en kan je ook gewoon een leuke shopper of grote handtas als schooltas gebruiken, dan zijn de keuzes voor jou bijna eindeloos, want er zijn zoveel leuke modellen.

Om je te helpen zoeken naar een nieuwe schooltas, heb ik een paar grote, trendy en fashionable modellen bij elkaar gezocht. Is school voor jou al lang verledentijd? Dan misstaan jou deze tassen zeker ook niet, want een grote tas is altijd wel handig en kan elke vrouw wel toevoegen aan haar persoonlijke collectie.

vossenkop €24,99 New Look/ gekleurde luipaard €20,- Topshop/ fake fur €60,- River Island
black kiss 422,90 Lulu Guinness/ black 45,55 ASOS
zwart-wit luipaard €33,- River Island/ Burgundy €129,- Zara/ blue €95,- River Island/ black and white 29,95 Zara
little big green bag €98,- Topshop

Ik hoop dat er wat leuks tussen zit, zo niet dan kan je natuurlijk altijd zelf nog een kijkje nemen op het internet of in de winkel. Veel succes op school en voor je het weet is het weer zomervakantie. ;-)


Heb jij je eerste schooldag er al op zitten en wat voor schooltas gebruik je?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten