dinsdag 16 juli 2013

Trend Voorspelling: Dinosaurussen


Vandaag eens geen trend uitleg, maar ik ga eens in mijn glazen bol kijken, opzoek naar nieuwe trends. Ik heb namelijk het vermoeden dat ik één van de aankomende trends niks met de toekomst te maken heeft, maar juist met het verleden. Ik denk dat de nieuwe trend alles te maken heeft met "DINOSAURUSSEN"...


Dinosaurussen?! Ja zeker, ik zie ze steeds vaker voorbij komen op kleding, in de vorm van accessoires en als sieraden. Deze gevaarlijke en pompeuze beesten zijn weer helemaal terug van weg geweest en naar mijn idee lopen we over een paar maanden echt wel met een paar dino-oorbellen, tas of jurk.


We gaan weer terug in de tijd en onze oerkracht mogen we laten zien in de vorm van kleding en accessoires. Super leuk en weer eens wat anders dan die lieve eenhoorns van nu. Ik denk dat de dino trend echt wel leuk kan zijn en ook lekker speels. Straks loopt niet alleen mijn kleine neefje in een dino shirt, maar ik zelf ook!


Mocht de dino trend nou echt gaan komen, laat je het me dan weten. Het zou toch super leuk zijn als ik straks ook nog eens gelijk krijg. Ik ga me vast klaar maken voor een reisje terug in de tijd! RAAARRWWHH!


1 opmerking:

  1. Afgelopen zomer hadden ze ook een hele vette ketting van een dina skelet bij de Clair's. Heb er nog steeds spijt van dat ik die niet gekocht heb :'(

    BeantwoordenVerwijderen