zondag 28 juli 2013

Trend: Sporty Chic


Sporty Chic! Een trend die op dit moment hotter dan hot is en je overal terug ziet komen in de winkels, op straat, internet, blogs en ga zo maar even door. Vandaag is het dus hoogtetijd om eens deze trend onder de loep te nemen, want wat houdt deze trend precies in en hoe kan je hem het beste dragen..


Eigenlijk is de sporty chic trend helemaal niet zo ingewikkeld als hij er misschien uit ziet. Je hebt al snel een stijlvolle sporty chic look door middel van een paar kleine toepassingen. Kies voor een wijde top met een paar cijfers of met een high school kreet erop, stoer shortje, mooie statement ketting bijvoorbeeld een chain necklace en klaar. Je hebt een simpele maar toch sporty chic outfit.


Het leuke aan de sporty chic trend is dat je het zo ingewikkeld en extreem mogelijk kan maken als je zelf wilt. Daarnaast is het ook een comfi trend, want op deze manier kan je, je joggingbroek op een stijlvolle manier dragen, maar pas op want het moet natuurlijk niet ordinair worden. Kies bewust je accessoires en maak het niet te glitterig.


De trend is eigenlijk vrij basic, waardoor een eyecatcher geen overbodige luxe is in je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een zonneklep in plaats van een hoedje. Dit is eens wat anders en niet zo standaard en zeker ook fashionable. Grove en grote sieraden zijn bij deze trend ook een echte must.


Met zonnige weer, maar ook als het wat kouder word kan je deze trend prima toepassen. De modewereld is nog lang niet uitgeput door deze sporty chic trend, dus je zal hem vast nog wel voorbij zien komen. Ik vind de trend leuk, omdat ik de combinatie sport en vrouwelijk erg mooi vind. Ook vind ik het een plus punt dat het een hele makkelijke en draagbare trend is. Ben je niet zo waaghals maar wil je wel graag experimenteren met kleding, dan is deze trend een perfecte oefen trend.


Wat vind jij van de Sporty Chic trend? 


Wegens problemen met mijn computer zal de Did You C.. juli een weekje opschuiven naar volgende week zondag. Excuses.

1 opmerking:

  1. Een mooie combinatie inderdaad, maar lijkt me wel lastig. Wordt dus oefenen.

    BeantwoordenVerwijderen