zaterdag 20 juli 2013

Trend: Chain Necklaces


Je hebt ze vast al wel in winkel zien hangen of bij dames en heren om hun nek, de chain necklace. Deze grove schakelketting is niet meer weg te denken uit modeland en daarom ook nog steeds erg geliefd. Niet alleen in ketting vorm is deze stoere schakel verkrijgbaar, maar ook zie je ze terug als ring, armband, riem of als handvat van een tas. De chain is HOT!


Vandaag ga ik het toch echt alleen over de chain necklaces hebben, dit omdat deze toch echt wel het populairst is van allemaal. Hoe grover hoe beter soms met een ID-plaatje eraan of een andere leuke opvallende hanger, maar zwaar en stoer moet het er sowieso eruit zien.


Een chain necklace hoef je niet perse bij een ruige outfit te combineren. Zoals je hier boven op de foto ziet is het een erg leuk contrast om een grove chain necklace te matchen met een chique en vrouwelijke outfit. Ik vind de combinatie wit, zilver en goud bij deze outfit erg mooi. Dit omdat de chain necklace het jasje goed aanvult. Had ze voor een zilveren gekozen, was dit minder uitdagend en interessant geweest.

rose goud €10,- River Island/goud met S detail €23,85 Asos/zilver met ID-plaatje €10,- River Island/lion €9,90 Romwe
drie kleuren €15,- New Look/ donker zilver €23,85 Pieces/mixing goud & zwart €19,90 Asos/love me gold €15,90 Asos

Mixing en machting kan je prima met deze zware jongens. Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een echte chain necklace aanschaffen? Ik heb natuurlijk weer een paar leuke bij elkaar gezocht. Sommige met en sommige zonder hanger. Ik vind persoonlijk wel mooier als de ketting echt van metaal is en niet namaak van plastic. Deze zijn namelijk ook te koop en een voordeel hier aan is dat hij niet zo zwaar is, waardoor hij makkelijker te dragen is.

Hou je van simpel, maar wil je toch wat opvallends dan is deze trend denk ik echt iets voor jou!


Wat vind jij van de chain necklaces?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten