woensdag 3 juli 2013

Trend: Above Knuckle Rings


Een trend die al een tijdje aanwezig is, maar langzamerhand steeds populairder wordt. De above knuckle rings zijn eigenlijk makkelijk gezegd, te kleine ringen die je net onder je eerste knokkel van je vinger draagt. Ze zijn er in verschillende soorten, kleuren en materialen en je kan er eindeloos mee combineren.Ik geef toe dat ik niet gelijk zo enthousiast was over deze mini ringetjes. Dit omdat ik dacht dat het niet lekker zou zitten en ik ze snel kwijt zou raken. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet bang ben om ze kwijt te raken, maar dat gebeurd echt niet zo gemakkelijk, ze zitten namelijk strak genoeg om niet af te gaan. Tot mijn verbazing zitten ze lekkerdere dan verwacht en je raakt er snel gewend aan, waardoor je na een tijdje je niet in de gaten hebt dat je ze om hebt.


Ik kocht mijn above knuckle rings bij de H&M voor €4,95. Er zaten twee vogel above knuckle rings in het setje en een nail ring, die je niet op de foto ziet omdat ik die niet zo mooi vond. ;-) (Een jaar geleden schreef ik al een blogbericht over de nail ring) Zoals ik net al zei kan je eindeloos combineren. Zo kan je voor subtiel en trendy gaan door kleine ringetjes erbij te dragen, maar je kan ook kiezen voor opvallend en stoer door de ringen die je erbij draagt een stuk groter te kiezen. Ondanks dat deze trend al een tijdje aan de gang is, zijn de above knuckle rings nog niet zo heel makkelijk verkrijgbaar. Online kan sowieso je slag slaan op ebay.com, forever21.com en asos.com. Offline wordt het wat lastiger, maar ze zijn naast H&M ook gespot bij SIX en River Island.Wat vind jij van de above knuckle rings?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten