zaterdag 6 juli 2013

OOTD: A Touch Of Red


Het was weer even afkicken toen mijn internet me in de steek liet. Wat moet ik nou doen zonder dat ik mijn verhalen van me af kan typen op mijn blog... Ik hoefde niet lang na te denken, want ik vond het wel weer eens tijd voor een outfit of the day. Zo gezegd, zo gedaan en zie hier het resultaat.


De dag dat de foto's werden gemaakt was het niet heel erg warm, maar ook niet koud. Dus vandaar dat ik een panty aan heb, want het was echt nog wel te fris om met blote benen rond te lopen. Maar het was prima weer op met korte mouwen over straat te gaan.


Ik dacht ik ga eens voor knal rood! Ik vind deze kleur namelijk erg mooi en hij is ook prima te combineren met verschillende kleuren. Dit keer ging ik toch voor zwart, om zo de top extra veel aandacht te geven. Omdat de top een klassieke uitstraling heeft, heb ik er voor gekozen om hem te combineren met een stoer shortje, om zo de outfit wat meer pit te geven. Hierdoor werd het ook meer een Chamali outfit.Accessoires! Er is geen outfit af zonder. Je zet toch ook geen kerstboom in huis zonder er ballen in te hangen? ;-) Bij deze outfit heb ik heel wat accessoires om, omdat de outfit nog best wel rustig was voor mij doen, dus vond ik dit wel kunnen.

De zonnebril die ik draag heb ik trouwens tijdens mijn tripje in Antwerpen gekocht en komt van de Nederlandse vintage winkel Jutka & Riska. De sieraden die ik draag zijn allemaal goudkleurig, dit omdat goud warmer is dan zilver en naar mijn idee beter bij deze rode top past. Ik draag heel wat ringen, zo ook als kers op de taart, de above knuckle rings en een aztec ring als statement ring.

Top - Primark
Short - Coolcat
Panty -  H&M
Boots - Dolcis
Ketting, oorbellen, armband en riem - Primark
Above knuckle rings - H&M
Statement ring - Topshop
Zonnebril - Jutka & Riska

Een simpele outfit, maar zeker niet saai vanwege de top en de vele accessoires. Een prima outfit voor alledaags maar ook zeker voor een leuk feestje. Hopelijk kan ik hem snel zonder panty dragen, want dat zal helemaal fijn zijn.


Wat vind jij van de OOTD?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten