dinsdag 23 juli 2013

OOTD: Kissable Summer Look


Poeh, poeh, wat een weertje is het zeg! Je kan dit wel echt zomer noemen. Tijd om de blote beentjes te laten zien, je oksels te laten wapperen en vooral te genieten van de warme zonnestralen.

Met dit warme weer, hou ik graag mijn outfits simpel en laat ik de poespas voor wat het is. Het is al zo warm, dus even geen laagjes en jasjes, maar we gaan weer back to basic.


Omdat de outfit voor mij doen vrij basic is, kon ik het niet laten om toch even iets opvallends er bij te combineren. Zo maakte ik deze outfit af met mijn kissable-sieraden die ik van het weekend bij H&M kocht. De ketting die ik draag doet met denken aan de chain necklace waar ik het vorige week over had, alleen dan een vernieuwde versie er van. Het ringetje is gewoon schattig en match prima met mijn eigen rode lippen. ;-)Deze outfit is simpel, maar prima te dragen met dit warme weer. Ik draag graag in de zomer luchtige jurkjes zodat het allemaal niet zo aan mijn lijf begint te plakken, als ik begin te zweten. Die 30 graden is heerlijk, maar ik moet me er wel naar kleden anders hou ik het echt niet uit. Dit jurkje heb ik trouwens niet de hele dag aan gehad hoor, want naarmate het warmer werd ruilde ik hem toch echt om voor mijn badpak, omdat ik die toch echt even wat koeler vond zitten..

jurk - Primark
sandaaltjes - Invito
sieraden - H&M


P.s: Ik heb weer wat nieuws! Want sinds kort zijn alle outfits die je op Did You C.. ziet ook te vinden op Lookbook.nu. Volg en hype-n maar! :-)


Wat draag jij graag met dit warme weer?


1 opmerking: