maandag 29 juli 2013

OOTD: Are you "KITTY" me?!


KITTY!!!! Dacht ik toen ik deze jurk voor het eerst in de winkel zag hangen. Ik ben super allergisch voor katten, maar ik vind ze de laatste tijd zo leuk en helemaal op kleding. Gelukkig kan ik daar wel tegen en ik kon ik dit jurkje dan ook niet laten hangen. De stof vind ik namelijk geweldig, maar ik vroeg me af of het model mij wel zou staan. Nooit geschoten is altijd mis en ik sprong het pashokje even in om hem te passen.


Wat is die leuk he?! Ik was meteen verkocht. Dit schattige kitty jurkje is perfect voor mij en prima om de zomer mee te trotseren. Daarnaast is de stof nog best dik, dus straks in het najaar kan ik het ook dragen met een panty of maillot eronder.Ik combineer zwart/wit graag met rood, omdat dit altijd een mooi effect geeft. De super coole schoenen die ik draag passen dan ook perfect bij deze outfit, alleen kan ik zoals jullie onder tussen wel weten echt niet op hakken lopen. Ik kocht deze mooie stappers een paar jaar geleden voor mijn verjaardagsfeestje. Ik heb er maar liefst een uur op gelopen en toen stonden ze mooi op tafel voor de sier. Ze zijn prima voor op de foto, maar niet voor mijn voetjes bestemd. In het dagelijks leven zal ik het jurkje daarom ook met ballerina's, sandaaltjes of slippertjes combineren. In ieder geval iets waar geen hak onder zit. ;-)Naast mijn rode eyecatchers heb ik voor witte sieraden gekozen. Om het allemaal wat rustiger te houden heb ik er bewust voor gekozen om een paar simpele maar toch goed zichtbare sieraden te dragen. De jurk is al erg druk en verdiend daarom alle aandacht.zonnebril - ASOS
oorbellen - Primark
jurk - H&M
armband - Marni for H&M
schoenen - Primark (Limited Edition) 

Ik ben erg blij met mijn nieuwste aankoop en ik denk dan ook dat ik hem vaak zal dragen. Laat de zomer nog maar even door gaan!Wat vind jij van de kitty dress?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten