zaterdag 13 juli 2013

New In: KENZO Tijger Ring


Je hebt van de momenten in het leven dat je jezelf moet trakteren op iets mooi's. Van de week was zo'n moment voor mij. Natuurlijk is dit een goed excuus om een dure aankoop te doen, maar ik vond dat hij echt wel voor mij klaar lag om meegenomen te worden.


Deze week was het weer zover. Het was weer eens tijd voor een gezellig dagje ouderwets shoppen met twee lieve vriendinnetjes. Dit keer kozen we Antwerpen uit, omdat daar de SALE was begonnen en we het wel een goed idee vonden om eens over de grens te shoppen. Zo ben ik er nooit en zo ben ik er in een korte tijd weer. "Hallo België!"

Winkeltje in en winkeltje weer uit. Het was een gezellige dag en omdat één van mijn vriendinnetjes ook graag bij wat luxere winkels shopt gingen we daar ook naar binnen. Zo bezochten we onder anderen Patrizia Pepe, Sandro en Renaissance. Bij de laatste winkel, Renaissance werden we onder gedompeld in een designerbad en konden we verschillende items van Alexander Wang, Acne, Battaglia en Jil Sander van dichtbij bekijken.

Ik kom bijna nooit in zulke mooie winkels, alleen als ik voor mijn stage iets mag uitzoeken voor een shoot. Dus toen ik rond liep was het ook niet mijn insteek dat ik wat zou gaan kopen, tot dat ik bij de sieraden ging kijken...


Ik zag daar iets liggen in de vitrine wat ik wel heel erg mooi vond en dat was een tijger ring van het bekende merk KENZO. Ik vond al een hele tijd de tijger truien van KENZO erg leuk, maar iets in mij hield me tegen om er één aan te schaffen, maar toen ik dit kleine schatje zag begon mijn modehartje steeds sneller te kloppen. Deze was nog veel mooier dan de tijger trui.


Terwijl ik de ring na wat twijfelen om mijn vinger schoof om hem te passen, hoorde ik mijn moeder in mijn achterhoofd zeggen "Je bent net een ekster." en mijn vader riep "Je hebt al zoveel sieraden, ik wil dat je niets meer koopt." Ik negeerde deze stemmen volledig nadat mijn vriendinnen mij allebei aanmoedigde om deze stoere maar toch stijlvolle ring aan te schaffen. Terwijl een vrouw naast mijn de ring van mijn vinger afkeek omdat ze hem ook graag wou, vertelde ik zo nonchalant mogelijk aan de verkoopster dat ik de ring wou hebben.

Het afrekenen ging zo snel, dat ik binnen vijf minuten als een blij kind buiten stond, terwijl ik een klein tasje krampachtig vast hield. Ik had zo juist een aankoop gedaan wat ik anders nooit zou doen en nu opeens wel. Ik ben dan wel een echte modefanaat, maar qua dure aankopen echt wel met maten. Ik kijk altijd alleen in plaats van dat ik het koop, maar toen even niet. Ik heb de hele dag op wolkjes gelopen en mijn dag kon niet meer stuk. Dit was een goede aankoop en ik heb er zeker geen spijt van.


Tja, en wat mijn ouders er van vonden.. Sommige mensen zijn verslaafd aan sigaretten, ik ben verslaafd aan sieraden. ;-)

www.renaissance-antwerp.com


Heb jij wel eens een dure aankoop gedaan van een bekende designer/merk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten