woensdag 10 juli 2013

Naked Design Typically Dutch Necklaces


Snotaap, tuthola, lekker puh, meneer, ammehoela, lellebel, baas, schatje, boef en ga zomaar door. Al deze woorden hangen aan de leuke kettingen van het Nederlandse merk Naked Design. Altijd al je outfit een dosis humor willen geven, dan is Naked Design het perfecte merk voor jou.

Kettingen waar je van zelf van gaat glimlachen, dat is denk ik wel de perfecte omschrijving van de Typically Dutch collectie van Naked Design. De woorden van deze humoristische kettingen zijn gemaakt van plexiglas en zijn vastgemaakt aan een metalen korte ketting. Je draagt de kettingen namelijk zoals de wel bekende naam-ketting.


Er zijn zoveel soorten, dat ik ze echt niet allemaal weet op te noemen, daarnaast worden er ook telkens weer nieuwe gemaakt dus de collectie blijft steeds groeien. Ik ben in het bezit van de "ammehoela"-ketting, die ik kocht bij de Open shop in Amsterdam. Is Amsterdam niet naast de deur of wil je gewoon lekker online shoppen. Naked Design is natuurlijk in het bezit van een leuke webshop waar je naast de leuke woorden- kettingen ook andere kettingen en schattige knoopjes kan scoren. Je hebt al een Typically Dutch Necklace vanaf €18,95.

Ik vind de kettingen erg leuk, maar ik moet toegeven dat ik er wel aan moest wennen dat de ketting zo kort was. Met de Typically Dutch Necklaces weet je zeker dat je bekijks hebt en dat je de gene die tegen over je in de trein zit, vast wel laat glimlachen. ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten