vrijdag 19 juli 2013

Met killer heels de zomer trotseren


De zomer is in volle gang en we genieten met volle teugen van het warme weer. Zwierige rokjes, luchtige tops en jurkjes waar we graag mee flaneren. We mogen alles wat weinig om het lijf heeft weer uit de kast vissen, maar wat doen we aan onze voeten?

Het liefst loop ik met dit weer op blote voeten, want iets aan mijn voeten met dit warme weer vind ik helemaal niks. Daarnaast loop ik veel op slippers en sandaaltjes, maar wat zou ik graag op een paar mooie killer heels de zomer trotseren, alleen dat is nog steeds niet voor mij weggelegd. Ik kan gewoon niet op hakken lopen en ik vind als je het niet kunt dan moet je het ook niet doen. Maar dit betekend niet dat je er niet naar mag kijken.

Speciaal voor deze warme dagen heb ik een paar mooie luchtige sandaaltjes met een enorme hoge hak bij elkaar gezocht, die allemaal bij één van mijn internationale lievelingswinkel te koop zijn, namelijk bij de Topshop. 

wit met brede enkel cuff €150,-/candy shoe! €65,-/wit €81,-
groene neus €81,-/Fel blauw €85,-/baby blauw met gouden enkel cuff €111,-

Ik heb voor veel wit met hier en daar wat kleur gekozen, omdat ik wit een mooie kleur vind om te dragen tijdens de zomer. Het geeft een frisse touch aan je outfit en laat je bruine benen nog beter uit komen. Kleur is altijd goed in de zomer, want daar word je toch alleen maar vrolijk van.


Wat voor schoenen draag jij graag met dit warme weer?

3 opmerkingen:

 1. Bij mij is het net omgekeerd, ik moet mezelf echt dwingen om eens niet in hoge hakken rond te lopen. Mijn voeten zouden me nochtans dankbaar zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb ook zo'n vriendin die alleen maar op hakken loopt. Erg mooi, maar het lijkt me soms ook niet echt handig..

   Verwijderen
 2. Afgezien van de killerheels, die foto van die chick met jurk (?) is echt schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen