zondag 7 juli 2013

Do It Yourself: Glitterstenen Applicator


Yes! Eindelijk een DIY op didyouc.nl. Het duurde even, maar goed dan heb je ook wat. Ik wil jullie graag kennis laten maken met de glitterstenen applicator die ik scoorde tijdens het rond snuffelen bij de low budget winkel Action.


Het kan best wel eens zo zijn dat je deze handige glitterstenen applicator al eerder op een andere blog voorbij zag komen, maar dat weerhield mij niet om hem als nog aan jullie te laten zien. Ik ben gek op glinsterende steentjes en studs op kleding of accessoires en met deze handige applicator kan je in een hand omdraai al je saaie basics op pimpen tot echte statement items. Perfect dus en ik wou dan ook snel aan de slag en kijken of het inderdaad zo makkelijk is als het eruit ziet.


De glitterstenen applicator is €7,99 en bij de applicator zitten verschillende mondstukjes, kleine glittertjes en een standaardje om je applicator tussendoor op te laten rusten. De wieltjes die je op de foto ziet kan je per stuk kopen voor €1,99. Hier zitten verschillende steentjes en/of studs in.


De glitterstenen applicator is inderdaad erg makkelijk in gebruik. Als eerst moet je een mondstukje uitkiezen, die je op de applicator vast zet. Voor de juiste maat, kan je even kijken hoe groot het steentje is door hem van te voren even in te leggen. Voor de studs en andere platte glitters zijn er ook speciale mondstukjes deze zijn namelijk niet hol van binnen en kunnen voor verschillende random dingen worden gebruikt. PAS OP! Het mondstukje word erg heet en als je hem wilt verwisselen wacht dan eerst even tot dat hij afgekoeld is.

Stop de stekker in het stop contact zet de glitterstenen applicator aan en wacht even +/- 2 min tot dat hij goed warm is geworden. Leg onder tussen vast je glittersteentjes of studs alvast klaar zodat je kan kijken waar je ze straks vast wel maken. Heb je dit gedaan en is de glitterstenen applicator warm dan kan je het mondstukje zachtjes op het steentje duwen en dan wacht je ongeveer 10 sec. Tadaaa! Hij zit vast. Is je ondergrond waar je, je glitters op gaat plakken erg dun, leg er dan een stuk karton onder of tussen. Het shirtje wat ik versierde was namelijk erg dun en daardoor plakte de stenen aan de achterkant van mijn shirt vast. Oeps..


In een halfuurtje had ik mijn witte basic shirt versierd vol met glitters en studs. Het is leuke bezigheidstherapie en ik ben nu steeds aan het bekijken wat ik nog meer kan op pimpen. Zo zag ik in mijn blauwe basic short die je pas in mijn shoplog voorbij zag komen een nieuw slachtoffer. Ik gebruikte wat zilveren studs en toverde hem om tot een heel ander shortje.Naast dat je, je kleding met de glitterstenen applicator nieuw leven in kan blazen, kan je hem ook gebruiken op andere ondergronden. Zo kan je prima je schoenen, tas, theekop, telefoonhoesje, sieraden, riem en nog veel meer andere leuke dingen beglitteren.Ik ben erg enthousiast en ik weet zeker dat ik de glitterstenen applicator vaker ga gebruiken. Zo kan je namelijk verschillende items toch net een extra twist geven. I love it!


Wat vind jij van de glitterstenen applicator?

10 opmerkingen:

 1. Waar heb je 'm gekocht? :) En heb je al eens kleding gewassen nadat je ze bejeweled had, bleven de steentjes zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mijn witte shirt net gewassen en alle steentjes zitten er nog op. Wel heb ik hem voor de zekerheid in een waszakje gedaan. Je kan dus je kleding prima wassen in de wasmachine.

   Verwijderen
  2. Tof! Goed om te weten en op naar Action! Dank weer voor de tip... :)

   Verwijderen
 2. Oh wacht, eerste gedeelte gemist :P Action it is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, en ook superverslavend :)
  Leuke Blog ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker! Je kan er zoveel mee.

   Bedankt! Leuk om te lezen. :-)

   Verwijderen
 4. hebben ze het nog bij de action ???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfoe, dat zou ik echt niet weten. Je zou even kunnen kijken, maar dit is al wel een tijdje geleden.

   Verwijderen
  2. Ja hoor ik heb er net eentje gekocht een 3 tal weken geleden
   Alleen vond ik de steentjes niet ze wisten niet wat ik bedoelde maar zeiden dat ze alle rekken aan het herschikken waren en het "msschn" daar door kwam

   Verwijderen
 5. Waar koop je zo een ding? Wat een geweldig ding!!!

  BeantwoordenVerwijderen