dinsdag 9 juli 2013

Bourjois Volume Glamour MAX Holidays Mascara


Vroegâhh toen ik nog een kleine Chamali was, had mijn moeder regelmatig blauwe mascara op. Ze was echt niet de enige vrouw die haar wimpers blauw kleurde, want toen de tijd was dat een echte trend. En zoals dat gaat met trends verdwijnen ze, maar komen ze ook weer terug. Zo ook de blauwe mascara.

Bourjois introduceert deze zomer de Volume Glamour MAX Holidays mascara's. In de collectie zitten vier verschillende kleuren, "ultra black", "green lagon", "electric blue" en "purple mania". Ik koos voor de felste kleur van de vier "electric blue", omdat ik mij wel eens af vroeg of je dat wel kon zien op mijn donkere wimpers.

De borstel van de mascara is erg groot, maar is wel zuinig in gebruik, waardoor je niet snel morst. Dit vind ik een plus punt, omdat ik vaak genoeg met wattenstaafjes in de weer moet om alles weg te poetsen.


Het moment van de waarheid, zal je het zien.. En ja hoor, je ziet het wel degelijk! Mijn wimpers zijn mooi gekleurd, wel iets minder dan ik had gehoopt, maar zeker goed genoeg om te zien dat ik geen zwarte maar blauwe mascara draag. Heb je lichtere wimpers dan ik, dan zal de kleur denk ik nog betere zichtbaar zijn.


De kleur is mooi, maar de extra volume die hij beloofd is niet zo extreem. Wat ik wel een groot voordeel vind aan deze mascara is dat hij waterproof is, dus prima te dragen naar een dagje strand/zwembad.


De Bourjois Volume Glamour MAX Holidays mascara is een prima mascara voor tussen door en is leuk om eens te proberen als je eens wat anders op je wimpers wilt. Gekleurde wimpers zijn helemaal hot deze zomer en naast blauw mag je ook gezien worden met andere kleuren op je wimpers. Wat dacht je van roze of zelfs gele wimpers? Ik raad je zeker deze mooie blauwe mascara aan, een perfecte kleur voor naar het werk of naar een gezellige feestje.


Bourjois Volume Glamour MAX Holidays is €7,95 en te koop bij verschillende drogisterijen en parfumerieën. 


Wat vind jij van gekleurde wimpers?

1 opmerking: