dinsdag 11 juni 2013

Vaderdag cadeau tips


Aanstaande zondag is het weer zo ver, we mogen onze vader weer in de watten leggen, omdat hij natuurlijk de liefste vader van de wereld is. Allemaal heel leuk en aardig, maar wat moet hem nou cadeau geven. Ik snap best dat je dat lastig vind en daarom ga ik je vandaag drie cadeautips geven om het zoeken misschien wat makkelijker te maken.


Een cadeautje voor vaderdag hoeft naar mijn idee echt geen groot cadeau te zijn, een kleinigheidje is al genoeg. Maar omdat niet iedereen  het hier mee eens zal zijn heb ik cadeautjes gekozen uit verschillende prijsklasse.
Met het heerlijke zonnige weer van de laatste dagen is een zonnebril misschien wel het perfecte vaderdagcadeau. Het leuke aan dit cadeau is dat hij te koop is in verschillende prijsklasse. Zo kan je natuurlijk voor een designermodel gaan, maar bij de Zara, H&M en Asos hebben ze verschillende trendy zonnebrillen voor een iets lagere prijs.
Parfum of aftershave is een prima cadeau, maar wel wat duurde dan gemiddeld. Een geur is lastig te kiezen voor iemand anders, dus voor dat je naar de winkel gaat kan je het beste even stiekem gaan ruiken/kijken wat voor  parfumflesjes hij al in zijn bezit heeft.

Heb je een vader die geen parfum of aftershave gebruikt, maar wil je het hem wel cadeau doen. Kies dan voor een frisse en lichte geur, zodat hij er aan kan wennen. Kruidige parfums kunnen namelijk nog al overheersend zijn.

Een cadeaubon van een parfumerie is natuurlijk ook een goed idee, vraag of ze er een paar verschillende testers bij doen zodat je vader rustig op z'n gemak thuis kan ruiken. Keuze gemaakt? Plan een leuk dagje uit met je vader en ga samen de geur kopen.Lekker swingen op de beat of rustig genieten van de mooie klanken. Een muzikaal cadeau vind elk mens wel leuk, dus je vader vast ook wel. Je kan natuurlijk een cd kopen, maar hoe leuk zou het zijn als je zelf een cd voor hem maakt. Heb je een stem als een nachtegaal dan kan je natuurlijk zelf gaan zingen, maar dit is niet voor iedereen weggelegd.

Dus wat je ook kan doen is het volgende. Verzamel al je favorieten liedjes die hij natuurlijk ook leuk vind op een cd. Maak een mooie cover en tadaaa! Je eigen vaderdag cd is klaar. Dit is naast dat het erg origineel en persoonlijk is, ook lekker low budget.


Ik hoop dat ik het zoeken naar het juiste vaderdag cadeau wat makkelijker heb gemaakt. Lukt het je echt niet om het juiste cadeau te vinden? Een ingekleurde kleurplaat vind hij vast ook nog erg mooi. ;-)


Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten