dinsdag 18 juni 2013

Trend: Crop TopBlote buiken en navels mogen deze zomer weer gezien worden, de crop top is terug van weg geweest. De top die ook erg populair was in de jaren 90 begint langzaam ook het Nederlandse straatbeeld over te nemen, maar hoe draag je nou eigenlijk een crop top?


Crop tops, ik vind het het leuke dingen, maar zelf zou ik er niet zo snel één dragen. Dit omdat ik mezelf niet het juiste lichaam vind hebben om in dit korte item te lopen. Een platte buik is voor de crop top geen extra luxe, want zo komt hij toch het mooiste uit.


Je kan hem op verschillende manieren combineren. Je kan er voor kiezen om je hele buik te laten zien, net zoals ze in de jaren 90 deden. Wat ik zelf erg mooi vind is als je een taille rok/broek draagt en zo alleen je taille laat zien en niet de rest van je buik. Dit ziet er vrouwelijk en sexy uit. Hierdoor lijk je ook een stuk dunner omdat je de aandacht nu niet zo duidelijk op je buik legt.


Er zijn heel wat soorten crop tops, strakke, losse, lange, (hele) korte, lange mouwen, geen mouwen, romantische, stoere en ga zo maar even door. Voor elke dag kan je wel een andere versie dragen en Asos heeft natuurlijk weer genoeg aanbod. Ik heb ene paar leuke voor jullie opgezocht. Ik vind zelf de bovenste rij het leukst.

Aztec €29,80 - Yawn €23,85 - Zwart/wit €13,90
Tye dye  €25,85 - Aztec zwart/wit €12,60 - Bloem €42,40

Tip: wil je wel graag een crop top dragen maar wil je geen blote buik laten zien. Draag dan een losse versie zoals de tweede van de eerste rij. Draag er een strakker hemdje onder en je hebt toch een leuke en trendy look met een crop top.


Wat vind jij van de crop top?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten