woensdag 19 juni 2013

Shoplog: Monki, H&M & Primark


Een shoplog! Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn aankopen met jullie deelde, maar hier is er dan weer eindelijk eentje. De bedoeling was dat ik door middel van een filmpje mijn aankopen zou laten zien, maar mijn computer vond dit een minder goed idee, dus dit keer zal ik foto's laten zien.


Het is weer zover de SALE is begonnen! Dit betekend lekker shoppen voor een betaalbare prijs. Ik houd er van en daarom heb ik dit keer een SALE shoplog voor jullie. Ik heb trouwens niet alleen maar sale artikelen gekocht, maar die zie je van zelf wel voorbij komen. Let's start!

shorts van €9.95 nu voor €5,-

Langzaam begint het zomerse weer dan echt te komen en daar horen natuurlijk shortjes bij. Bij de H&M Divided kocht ik deze fel gekleurden shorts. Ze zijn erg simpel voor mijn doen, dus een bedrukte top en/of panty zal ik er wel bij dragen.

blouse niet in sale €30,-
suede jasje van €120,- nu voor €50,-

Monki! Ik blijf dat een super leuk winkel, jammer genoeg kon ik daar de laatste tijd niet zo goed slagen, maar dit keer wel. De gestreepte top ziet er op de foto wel erg groot uit, maar dit komt omdat het een oversize model is wat lekker los mag zitten. Het suède jasje was wel het item van de dag. Nou heb ik net een suède jasje gekocht, maar deze riep echt mijn naam en voor die prijs kon ik hem niet laten liggen. Hij is stoer en trendy tegelijk.

blauwe top €7,- / zwarte blouse €6,-
tote bag €2,50 / roze top €4,-

Een dag voor dat ik mijn vorige items kocht ging ik naar de Primark. Hier kon ik niet zo heel goed slagen, maar ik vond toch nog wat leuke tops. De blauwe top is van een gemêleerde stof gemaakt, iets wat je steeds vaker ziet bij kleding en wat ik erg leuk vind. De zwarte blouse is lekker basic en prima voor elke outfit. De roze top is lekker luchtig en de achterkant is iets langer dan de voorkant. Leuk te dragen bij een rok of skinny jeans. En dan als laatste de tote bag met de tekst BANG! Heel erg leuk en omdat ik die nog niet in mijn verzameling had, kon die er ook nog wel bij. ;-)


Dit wat mijn shoplog, ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn aankopen te zien. De volgende keer hoop ik weer een leuk filmpje voor jullie op te nemen.

Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten