donderdag 13 juni 2013

Shop til you drop at the C4C Vintage Kilo Sale


Shop til you drop! Dat is denk ik wel een geschikte uitspraak voor dit evenement, want dat kan je zeker tijdens de C4C Vintage Kilo Sale. C4C Vintage tovert namelijk Trouw Amsterdam weer om tot een vintage paradijs met maar liefst 10 ton aan kleding en accessoires waar je mond van open valt.


Vorige jaar december haalde C4C Vintage als eerste het populaire Kilo Sale concept naar Nederland, wat in Londen, New York en Parijs al een echte hype was. Dit was een waanzinnig succes en na een paar maanden te hebben gewacht heeft de moeder van de Nederlandse Kilo Sale weer van zich laten horen.


Want, samen met het toonaangevende Engelse bedrijf Glass Onion Vintage, zal C4C Vintage je een weekend vol fashionable vintage aanbieden in Trouw Amsterdam. Je kan van alles verwachten. Denk aan, te gekke disco panty's uit de 80's, chique Burberry trenchcoats, stoere bikerjacks en geweldige pumps en accessoires. "Hoe veel gaat dit kosten?!" Hoor ik je afvragen, nou voor één kilo €15,-  is mijn antwoord!

Kilo shoppen gaat namelijk als volgt:

Stap 1: Kies de leukste items uit en geniet van de gezellige sfeer.
Stap 2: Ga naar de weegschaal, hier worden al je items gewogen.*
Stap 3: Je hebt in totaal bijv. 1 kilo je loopt nu door naar de kassa.
Stap 4: Je betaald maar €15,-!!
Stap 5: Je bent super blij met je aankopen! ;-)

*Er zullen ook speciale items aanwezig zijn, deze zal je per stuk moeten betalen en worden niet mee gewogen.

Een kilo bestaat uit ongeveer 4 tot 6 items. Dus je kan helemaal los gaan en voor een prikkie heb je een geweldige vintage outfit.


Naast de geweldige Kilo Sale items zijn er ook speciaal door Glass Onion gemaakte "rework items". Deze items zijn trendy gecustomize en per stuk te koop. Zo zijn er bedrukte Levi's shorts en dip dye creatie's. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heeft C4C Vintage nog veel meer voor jou in petto. Zo is er een kleine C4C minimarkt vol sieraden, kan je op de foto en terwijl je aan het genieten bent van de heerlijke hapjes, kan je mee bouncen op de maat van de muziek die verschillende dj's zullen draaien.

Kan je niet wachten en wil je als een van de eerste dit shopping paradijs bezoeken, er zijn voor allebei de dagen VIP-kaarten te koop. Je mag dan twee uur eerder naar binnen, om helemaal los te gaan en de beste items eruit te pikken. Voor de gene die geen VIP zijn, wees niet getreurd om de zoveel tijd worden er nieuwe items toegevoegd dus voor iedereen wel wat wils.


Pak je agenda erbij en noteer! Dit allemaal zal plaats vinden in het weekend van 22 en 23 juni en natuurlijk zal ik er ook aanwezig zijn. Jij hopelijk ook en wie weet wel met een reductie kaartje! Ik mag namelijk namens C4C Vintage 2x2 reductie kaartjes weggeven en dat vinden jullie vast wel leuk. Met dit kaartje mag je inplaats van voor  €5,- voor €3,- naar binnen. Wat moet je hier voor doen?

Like Did You C.. op Facebook: https://www.facebook.com/pages/Did-You-C/324307624271151?ref=hl
Like C4C Vintage op Facebook: https://www.facebook.com/c4cvintage.nl
Plaats een bericht onder dit blogbericht met je naam en de reden waarom ik jou de reductie kaartjes moet geven.

Je kan mee doen tot donderdag 20 juni 00.00 en vrijdag 21 juni zal via Facebook de winnaars bekend worden gemaakt.

Succes en wie weet tot in Trouw Amsterdam!


Datum: Zaterdag 22 en zondag 23 juni

Entree VIP : €8,- (incl garderobe en drankje van het huis) voorverkoop via Trouw Amsterdam

Shoppen VIP: 11.00 - 13.00

Entree: €5,- (incl garderobe en drankje van het huis)

Shoppen: 13.00 - 18.00

Waar: Trouw Amsterdam Wibautstraat 127 in Amsterdam
Ga jij naar de C4C Vintage Kilo Sale?


6 opmerkingen:

 1. Hai, mijn naam is Anuschka en ik sta te popelen om naar de C4C Vintage Kilo Sale te gaan en de reden waarom ik graag de reductie wil winnen...tja is toch weer een heel leuk licht topje van ongeveer 150 gram ;-) ;-) Cain't wait till June 22 and 23!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, mijn naam is Melanie Botman, en ik ben altijd op zoek naar kleding voor mijn eigen stijl, maar dat is niet altijd even makkelijk en vrij duur. Dit zou een mooie manier zijn om mijn kast bij te vullen met wat leuke combinatie kleding. Alvast veel zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd jij bent één van de gelukkige winnaressen. Zou je mij zo snel mogelijk een e-mail willen sturen met de dag wanneer je de Kilo Sale wilt bezoeken? Bedankt!

   Groetjes Chamali
   didyouc@gmail.com

   Verwijderen
 3. Hallo, ik ben Kristel! Met die euro's korting kan ik daarna een paar hamburgers halen bij de McDonald's. Daar zijn Euroknallers toch voor?;) Heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Did You C!

  Ik ben Isis, ongelofelijke 'mode'-freak met een eigenzinnige stijl. Zelf koop ik vaak dingen bij de kringloopwinkel en deze bewerk ik ook. Jammer genoeg kan ik lang niet altijd alles betalen, ook textielverf e.d. niet, aangezien ik een arme student ben en ik moet letten op elke euro die ik uitgeef :'( Daarom verdien ik het reductie kaartje!

  Groetjes,
  Isis Meij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd jij bent één van de gelukkige winnaressen. Zou je mij zo snel mogelijk een e-mail willen sturen met de dag wanneer je de Kilo Sale wilt bezoeken? Bedankt!

   Groetjes Chamali
   didyouc@gmail.com

   Verwijderen