maandag 10 juni 2013

Outfit Of The Day: Purple Jacket


Ik had het allemaal zo goed bedacht, alleen toen ik eindelijk klaar stond om op de foto te mogen had de zon er even geen zin meer in. Vandaar een dus wat warmere outfit dan geplant, maar zo kon ik jullie wel gelijk mijn nieuwe suède jasje laten zien.


Naast mijn suède jasje, zijn ook mijn stoere boots en tiger top nieuw. Tijd om te matchen, want ik wou graag jullie mijn nieuwe aankopen laten zien. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke tiger top en na er een paar gezien te hebben, heb ik deze gescoord bij Tally Weijl. Het leuke aan deze top, is dat hij gemaakt is van een mooie gemêleerde stof, wat je jammer genoeg niet zo goed op de foto's kan zien.


Ik dacht ik ga maar eens voor PAARS! Mijn kleurrijke jasje heb ik jammer genoeg nog niet zo vaak aangehad, omdat het weer steeds zo mooi was/is. Hij is namelijk van echt suède dus best warm om tijdens zonnige dagen te dragen.  De jas maakt de outfit naar mijn idee helemaal af, omdat hij lekker fel van kleur is.

De polka dot jeans vond ik weer eens tussen mijn zomer-kleding en kocht ik vorig jaar in Londen. De broek zit lekker comfi en geeft de outfit wat meer pit.


Het zoeken naar de juiste zwarte boots is voor mij altijd een hele klus, alleen was het dit keer niet het geval. Ik ging maar één winkel binnen en zag deze stoere schatjes in de winkel staan. Het was denk ik gewoon "meant to be".

Het leuke aan deze simpele maar toch trendy boots vind ik de gouden details die aan bij de kanten te vinden zijn. Ze lopen heerlijk en ik denk dat ze dan ook vaak aan mijn voeten te vinden zijn, wanneer ik weer eens door verschillende steden rond struin.


Suède jasje - V&D
Tiger Top - Tally Weijl
Broek - Primark (Londen)
Boots met goud detail - Dolcis
Oorbellen - Primark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten