maandag 17 juni 2013

OOTD: Colorful Forest


Een kleurrijke Outfit Of The Day voor vandaag, want als de zon begint te schijnen krijg ik altijd zin om mijn kleurrijkste kleding uit de kast te halen.


Mijn oversize Monki blouse is een ideaal item voor dit zonnige weer. Naast dat hij vol kleur zit, is hij lekker luchtig en dus ideaal voor warme dagen. Ik draag er wel een basic zwart rokje onder, omdat hij voor mij net wat te kort is om alleen te dragen.Geprinte panty's draag ik graag als het nog wat te koud is voor blote benen. Deze outfit zit vol print, maar dat vind ik juist wel leuk en zeker niet storend, het geeft net wat extra's. Met mijn low budget ronde zonnebril ben ik nog steeds erg blij en is dan ook één van mijn favorieten.


Oversize blouse - Monki
Basic rokje - H&M
Panty - Accessorize
Schoenen - Timberlands
Armbanden, ketting en zonnebril - Primark
Ring - Open shop

Mijn Timberlands zijn ideale wandelschoenen en omdat ik veel loop zijn het mijn beste vrienden geworden. Ze maken met een grove uitstraling de outfit wat stoerder en ze zijn prima geschikt om mee in de boom te klimmen. ;-) Ik vind deze outfit erg vrolijk en prima geschikt voor een mooie boswandeling, maar net zo goed voor een dagje shoppen of een studiedag. 


Draag jij ook graag kleur als het mooi weer is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten