zaterdag 1 juni 2013

Musthave


Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik voor het eerst het merk Musthave voorbij zag komen op Facebook. Dagen werden weken en weken werden maanden, tot dat ik eindelijk dit blogbericht online kon plaatsen. Waarom? Dat vertel ik je straks allemaal, want vandaag ga ik jullie van alles vertellen over het Belgische merk Musthave en de trendy ontwerpster die dit hippe merk tot leven bracht.

Student, kledingverkoopster, blogger en ontwerpster, Ines Rombouts is een echte bezige bij. Naast haar talent voor schrijven en styling is het ontwerpen van sieraden en kleding geen enkel probleem. Een meid vol creativiteit, die weet wat ze wilt en alleen dingen maakt die ze zelf ook zou dragen.


Wat allemaal begon als een uit de hand gelopen hobby werd in 2011 een echt label, waar nu heel België trots op mag wezen. Met haar merk Musthave veroverd ze dan ook langzaam Antwerpen en omstreken. Maar vanaf deze week is ook Nederland aan de beurt en zo gaat Ines als een echte "Casanova" straks ook de Nederlandse (mode)harten op hol laten slaan.


Musthave is een label met veel mooie, trendy en stoere sieraden die met de hand door Ines zijn gemaakt, daarnaast zijn er verschillende sweaters, tops, tote bags en zelfs slabbetjes voor de aller kleinste verkrijgbaar. Deze allemaal met een opvallende tekst of print, echte eyecatchers dus. 

De reden waarom ik een tijd heb gewacht met het plaatsen van dit blogbericht is omdat ik wist dat dit gave merk straks te koop zou zijn in Nederland, alleen duurde dit wat langer dan verwacht. Maar het wachten wordt beloond en zoals ik al eerder in dit bericht zei, kan je vanaf deze week verschillende items van de SS'13 collectie van Musthave kopen. Namelijk bij één van mijn lievelings winkels, Open shop in Amsterdan!  Wil jij straks ook bijv. in een stoere sweater van Musthave lopen, neem dan dus gerust een kijkje op de webshop van Open shop of breng een bezoekje aan de winkel op de Nieuwezijds Voorburgwal 291. 

Ik ben helemaal verliefd op dit merk en ik ben vast niet de enige. Zoals jullie misschien al hebben gelezen in de "Did You C.. mei" ga ik in juni een bezoekje brengen aan deze talentvolle dame in Antwerpen, om daar mijn "hipster"-trui persoonlijk op te halen. Daarnaast gaat zij mij alle leuke plekjes van Antwerpen laten zien en die ga ik natuurlijk met jullie delen. 

Zo, ik heb eindelijk dit leuke merk met jullie mogen delen en ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie er van vinden. 

Zou jij wel zo'n leuke sweater met "Trust me I'm a hipster" willen dragen of kies je liever voor een ander?Like Musthave op Facebook: https://www.facebook.com/MusthaveBE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten