zaterdag 29 juni 2013

MENSWEAR: Walter van Beirendonck Spring 2014


Vandaag is het een Belgisch-dagje, want dit tweede blogbericht gaat ook over één van onze zuiderburen. Van de week showde namelijk een van mijn lievelings- Belgische ontwerpers in Parijs zijn nieuwe mannencollectie. Een misschien wat rustigere collectie dan wat we van hem gewend zijn, maar wel met hier en daar wat uitspattingen.


Huiselijke taferelen op colberts, korte pastelkleurige pantalons, vrolijke kniekousen en hier en daar wat cartoonachtige dieren. Het is zeker een vrolijk collectie met een knipoog. Of ik er zo enthousiast over ben weet ik nog niet zo goed. Dat ik de vorige collectie leuker vond is een ding wat zeker is, wel vind ik de (schattige) huiselijke taferelen een toffe eyecatcher.

bron


Wat vind jij van de nieuwe mannencollectie van Walter van Beierdonck?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten