zaterdag 8 juni 2013

Marc by Marc Jacobs Resort collection '14


Terwijl ik de laatste dagen het liefst in een t-shirt loop, is het bij de resort collectie van Marc by Marc Jacobs hele andere koek. Het model wat de collectie showt loopt op sandaaltjes/slippertjes terwijl ze de nieuwste creatie's laat zien. Deze worden gecombineerd met lange truien, warme jassen en baret's. Sun meets Clouds?


Naar mijn idee heeft de nieuwe resort collectie iets weg van een rebelse leerling in een trendy schooluniform, die maar al te goed weet wat mode inhoud. In de collectie ze je namelijk veel kraagjes, blouses en rokken waar de plooien goed in geperst zijn. Maar niet alleen dit laat Marc Jacobs zien in zijn collectie. Ook wollige jassen, stoere metallic jacks, prints en de vrouwelijke vormen worden getoond.

De collectie vind ik erg mooi, vooral de jassen vind ik erg gaaf. Ik zou best wel één van deze ontwerpen in mijn kast willen hebben, dat wordt sparen..

bron

Wat vind jij van de Marc by Marc Jacobs collectie '14?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten